Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AAMUNKOI

» Valkea naaras istui suuren siirtolohkareen päällä, katsellen ruskan sävyihin värjäytyvää horisonttia. Hänen takanaan kuu enää vain vaivoin valaisi yötaivasta, joka oli katoamassa valkenevan aamun alle. Yö oli päättymässä, ja uusi päivä valkeni. »

___________________________________________________________________________________

 

  INFOA TAPAHTUMASTA:

Kaksijalkojen saapumisesta/vaelluksesta voi alkaa kirjoittaa välittömästi. Matka uuteen asuinpaikkaan kestää n. viikon tai kaksi, riippuen hahmojen kirjoitustahdista. He lähtevät seuraamaan jokea, joka virtasi Jokiklaanin vanhan reviirin poikki. Matkan aikana tai perille päästyään kissat voivat erota Yöklaanista ja elää erakkoina tai kulkukissoina, ja riippuen pelaajien valinnoista näemme, hajoaako Yöklaani lopullisesti.

________________________________________

 

 

 

Aina perustamisestaan tähän päivään asti Yöklaani sai elää suhteellisen rauhassa, vaikka muut klaanit menettivät kotinsa ja joutuivat vaeltamaan vuorten yli uusille reviireille.

Yöklaaninkaan onni ei kuitenkaan kestä ikuisesti - kaksijalat ovat ahneita otuksia. On siis koittanut Yöklaanin vuoro muuttaa ja jatkaa elämäänsä muualla.

***

Pitkän taivalluksen jälkeen Yöklaanilaiset saapuvat uuden, edellistä kaupunkia hieman pienemmän kaksijalkalan laitamille. Se vaikuttaa hyvältä paikalta jatkaa klaanin elämää.. Vai vaikuttaako sittenkään?

Uudessa asuinpaikassa Yöklaani kohtaa jos jonkinmoisia vastoinkäymisiä, joita he eivät aiemmin osanneet edes kuvitella. Osa kissoista ei enää usko että klaani tulee näkemään parempia päiviä, ja lähtee tämän takia omille teilleen. Klaani haurastuu, mutta osa uskoo silti vielä valoisampaan tulevaisuuteen. Hajoaako klaani, vai jatkaako se eloaan uudella reviirillään, kaksijalkalan reunamilla?

Näyttää kuitenkin siltä, etteivät he ole yksin..

 

(jatkuu tulevassa "Uusia naapureita"  -tapahtumassa..)

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com