Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

(jatkoa "Aamunkoi"-tapahtumasta)

UUSIA NAAPUREITA

 

Yöklaani on saapunut uuteen asuinpaikkaansa. Nykyinen on hieman edellistä kaksijalkalaa pienempi, mutta ruasta ei silti ole pulaa. Epätoivotuista kulkukissoistakin luultiin päässeen, mutta mikä on tuo vieraan kissan katku, joka tunkeutui rajoja partioineen yöklaanilaisen sieraimiin?

 

____________________________________

 

Taivasklaanin rajoilla on leijunut vieraita hajuja. Eksyneet kulkijat eivät ole uutta, mutta nämä kissat haisevat suurin piirtein samalta - kaksijalkalalta ja tuhkalta. Erikoinen combo, mutta varmasti mieleenpainuva.

 

Tarkkailun ja tutkinnan jälkeen molemmat klaanit saavat vihdoin selville, mistä on kyse - heillä on naapureita. Jotain, mistä Yöklaanin ei tarvinnut koskaan huolehtia. Taivasklaanikaan ei ole asustanut toisten klaanien läheisyydessä ikuisuuteen. Kummankin klaanin taistelutaidot on kehitetty aivan toisenlaisia vihollisia vastaan, kuin toisia klaanikissoja. Epävarmuutta syntyy molemmin puolin - eikö Yöklaani voikaan asettua tänne? Täytyykö Taivasklaanin jälleen muuttaa?

..Vai onko heidän taisteltava kotinsa puolesta?

 

Vaikka kahakaa ei syntyisikään, on molemmilla klaaneilla varmasti sopeutumista asumaan näin lähellä toista klaania. Reviirien rajoilla syntynee ruuhkaa, kun uusia rajoja laaditaan ja vanhoja vahvistetaan. Uudet tulokkaat kiinnostavat myös paikallisia kotikisuja ja kulkijoita..

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com