Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

”Tämä kahakointi klaaniemme välillä on jatkunut liian kauan. Nyt on aika päättää nämä pentutarhaan kuuluvat kinastelut, ja päättää tämä kuin kunniakkaat soturit.
”Varjoklaani haastaa Tuuliklaanin taisteluun.”

VIHAN TUULET

- VARJOKLAANI VS TUULIKLAANI (+MYRSKYKLAANI) -

MERKITTÄVÄÄ

• Taistelu käydään Myrskyklaanin reviirillä, järven rannalla.

• Myrskyklaani liittyy taisteluun

• Mustatähti menettää viimeisen henkensä

 

Tuuliklaanin ja Varjoklaanin välit ovat kiristyneet, eikä ihme - klaanien välillä on ollut riistavarkauksia, rajan ylityksiä, jopa kuolleita sotureita. Edes Myrskyklaani ei näytä riittävän erottamaan näitä kahta.

Mustatähti lähetti viestin Tuulitähdelle: Varjoklaani haastaa Tuuliklaanin taisteluun. Koska klaanit eivät jaa yhteistä rajaa, se käydään Myrskyklaanin reviirillä, järven rannan tuntumassa suhteellisen puuttomalla alalla - ilman Hunajatähden suostumusta, tietysti. Tästähän ei Myrskyklaanin päällikkö pidä, joten hän johtaa oman taistelupartionsa sekasorron sydämeen, tavoitteenaan ajaa nämä kaksi klaania ulos omalta reviiriltään.

 

Tuuliklaanin tavoite on lyödä Varjoklaani. Varjoklaanin tavoite on lyödä Tuuliklaani. Paikalle kuitenkin putkahtaa raivosta rääkyvä Myrskyklaani, jonka tavoite on läimiä tunkeilijat ulos reviiriltään - he siis hyökkäävät kaiken kimppuun joka liikkuu, ja jonka otsassa ei lue "Myrskyklaani" - jos siis näet tälläisen Myrskyklaanilaisberserkin, paras pyrkiä vetäytymään omalle puolelle. Vihollisen rajojen takana tuskin selviät hengenvetoakaan.

Tuuli- ja varjoklaanilaiset eivät ole kovikaan kiinnostuneita myrskyklaanilaisista - he pyrkivät lyömään toisensa, ja toki väistelemään näitä vihaisia reviirinomistajia.

 

Taistelu päättyy, kun Mustatähti menettää viimeisen henkensä. Oli se sitten Tuuliklaanilaisen tai Myrskyklaanilaisen toimesta - klaanit vetäytyvät nuolemaan haavojaan, ja Varjoklaani ryhtyy suremaan menetettyä päällikköään. Uusi päällikkö, Koivutähti, ei kuitenkaan kuulosta monenkaan korvaan kovin hyvältä.

 

(jatkuu tulevassa "Anarkissat" -tapahtumassa)

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com