Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HAHMOT || KEHITYS || SANASTO || SEREMONIAT || SOTURILAKI || YMPÄRISTÖ

___________________________________________________________________

 

 

 V U O D E N A I K A   &   S Ä Ä

MysteryCatsissa mennään samoilla linjoilla VUODENAJAN suhteen mitä useissa muissa sk-peleissä - se määrittyy IRL vuodenajan mukaan.

 

 

 Paljaslehti  1. joulukuuta - 28./29. helmikuuta                            

Hiirenkorva 1. maaliskuuta - 31.toukokuuta

Viherlehti 1. kesäkuuta - 31. elokuuta    

Lehtisade 1. syyskuuta - 30. marraskuuta

 

 

 SÄÄ ei taas määrity mitenkään loogisesti, vaan jokainen kirjoittaja saa sen omiin tarinoihinsa päättää. Kuitenkin erityisissä, kaikille avoimissa aktiviteeteissä (mm. kokoontuminen, taistelu) voi olla jokin määrätty säätila.

Kokoontumisia on 12 vuodessa, ja ne pidetään aina kuun lopussa. Parantajien kokoontumiset pidetään n. puolessa välissä kuuta

 


 

 

M A A N T I E D E   &  R E V I I R I T

 

Vihreä - Myrskyklaanin reviiri

Sininen - Jokiklaanin reviiri

Violetti - Tuuliklaanin reviiri

Punainen - Varjoklaanin reviiri

Keltainen - Kuulampi

 

 ILMASTO

 

Paljaslehti mukailee suurin piirtein eteläisen Suomen ilmastoa. Lunta on suhteellisen paljon, arvioltaan 25-40cm kerros, paikoittain enemmän. Pakkasta on keskimäärin -15°C, eli kissalle ihan pureva pakkanen. Lumimyrskyt eivät ole mitään uutta, mutta aurinkokin voi paistaa ym.

Hiirenkorvan voi hyvin kuvitella Suomen kevääksi; lämpimiä päiviä, lumien sulamista, joskus sadetta. Riistaa on kohtalainen määrä, joki täyttyy taas kalasta ja eläimet kurkkivat koloistaan.

Viherlehti on taas muutaman asteen Suomen kesää lämpimämpi. Miltei päivittäin on noin +20°C, ellei enemmän. Aurinko paistaa ja on lämmintä, viileä kesätuuli voi puhaltaa. Pilvisiä päiviä on, on poutaa, ukkosta, sadetta.. Koiranilmat eivät niinkään ole jokapäiväisiä, niitä on enemmänkin kesän lopuilla.

Lehtisade on kylmää, märkää ja kolkkoa aikaa. Riista vähenee, kevään ja kesän ajan klaaneja suojelleet puut pudottavat lehteensa ja metsä värjäytyy ruskan loistokkaista väreistä. Kauniita, aurinkoisia päiviäkin esiintyy yhä, muttei niinkään paljoa kuin aiemmin viherlehtenä. Sairaudet muistuttelevat olemassaolostaan yksittäisillä valkoyskätapauksilla, jotka talven tullen muuttuvat vakavemmiksi viheryskäepidemioiksi. Ensilumi sataa noin syksyn keskivaiheilla, kallistuen ehkä hippusen enemmän sen lopuille.

 

 

Y Ö K L A A N I

 

MysteryCatsin erikoisuus Yöklaani on luopioista ja Veriklaanin jälkeläisistä koostuva epävirallinen, liittyneiden kokoama klaani, joka Tähtiklaanin siunaamattomuudesta huolimatta on saavuttanut suurenkin suosion MysteryCatsin pelaajien keskuudessa. 

Lue lisää »

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com