Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

CBOXIN SÄÄNNÖT

 

1. Jotta tuo chatti tuossa voidaan pitää, siellä täytyy käyttäytyä. Älä siis spämmi, riehu, roskaa.. Jokaista pientä kirjoitusvirhettä ei tarvitse korjata, jos siitä kuitenkin ymmärtää, mitä tarkoitit.

2. Tällä hetkellä cboxin maksimimerkkimäärä on 200 merkkiä. Jos huomaat toisen viestin katkenneen, olisi kohteliasta odottaa, että hän kirjoittaa viestinsä kokonaan ennen kuin pusket omaa viestiäsi siihen väliin. Jos oma viestisi katkeaa, voit laitaa viestisi loppuun/seuraavan alkuun merkin tästä, esim. (viesti)--, *(viesti), (viesti) [jatkuu].

3. Kuva saa olla periaatteessa mikä vain, kunhan se on nuoremmillekin silmille sopiva. GIF-kuvaa eli liikkuvaa kuvaa saa käyttää, mutta huomaa, että se ei välttämättä toimi kaikilla. Kuvan asennat liittämällä sen osoitteen "sähköposti/url" -laatikkoon. Jos kuvan perässä on .jpg tai muu tiedostotyyppi, se todennäköisesti toimii.

4. Ei mainostusta. Omassa nimessä saa pitää linkkiä ja sivuistaan saa kohteliaasti mainita jos joku kysyy, mutta ethän tule tänne huuteleman sivuistasi.

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com