Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

''..Jokiklaanilaiset ovat ainoita, jotka osaavat kalastaa. Vesistöt ovat meidän valtakuntaamme.''

''Järvi on aina ollut neutraalia maata. Pysykää omalla puolellanne, kalannaamat!''

______________________________________

          JÄRVEN JÄÄLLÄ

- Jokiklaani vs. Tuuliklaani -

  03.03 — Tuuliklaani hyökkää Jokiklaanin leiriin

29.02 — Kokoontuminen, suunnitelma paljastuu

26.02.-28.02 — Tuuliklaanilaiset suunnittelevat hyökkäystä Jokiklaaniin

20.02.-26.02 — Jokiklaanilaiset alkavat kalastaa järven keskiosissa, kun jää alkaa sulaa. Tuuliklaanin kanssa  kahakoita, jänökoivet eivät pidä tästä.

______________________________________

 

Nyt kun kevät lähestyy, järven jäät alkavat sulaa. Jokiklaanilaiset saavat idean hyödyntää tätä luonnonilmiötä, ja ryhtyvät kalastamaan järven jäällä kohdista, joista jää on jo heikompaa / kokonaan sulanut. He testailevat tätä uutta elinkeinoaan ''hieman'' liian lähellä Tuuliklaanin rantaa, josta nummilla asuvat ystävämme eivät pidä. Tuuliklaanilaiset siis ottavat usein verbaalisesti yhteen Jokiklaanin metsästyspartioiden kanssa, vedoten mm. siihen, että järvi on ei-kenenkään-maata ja mitä vielä. Jokiklaanilaisilla on sitten omat argumenttinsa asiasta.

Koska nuo kalannaamat nyt eivät eväänsäkään (see what I did there keke) letkauta tuuliklaanilaisten ystävällisille ja välillä  ei-niin-ystävällisille kehotuksille painua pellolle täältä, he päättävät ottaa asiat omiin tassuihinsa, ja hyökätä Jokiklaanin leiriin näpäyttämään niitä fisufaneja ja näyttämään, etteivät he voi tehdä täällä ihan mitä lystäävät.

 Noh, suunnitelma nyt menee mönkään jo suunnitteluvaiheessa, kun eräs varomaton oppilas *köhArotassuköh* menee kokoontumisessa möläyttämään asiasta jokiklaanilaisille. Kukaan tuuliklaanilainen ei tästä Arotassun lisäksi tiedä, joten suunnitelma toteutetaan silti, ja kuten arvata saattaa -  Tuuliklaani saa kiltisti sanottuna köniinsä.

 

Jjoten teille on nyt arvottu tähän kaikki tarinan ainekset, eikun kirjoittelemaan!

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com