Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ᘮᗝᒪᙓᙢᗩ ♈ᘮᒪᙓᙓ ᗩᓰﬡᗩ ᒪᓮᓮᗩﬡ ᗩᓰḰᗩᓰᔕᓰﬡ...

...♈ᗩᓰ ᒪᓮᓮᗩﬡ ᗰ૪öᖺääﬡ

PUREN SINUA, RAWR

 

..Eli nyt on päässyt käymään sellainen juttu, että Taivasklaanilaiset lisääntyvät kuin Helsingin citykanit. Ja tällä en tarkoita edes liittyneitä, vaan NPC-hahmoja. NPC. Non-playable characters. Heitä on 27. Pirulliset kaksikymmentä seitsemän.

 Nämä ''turhat'' hahmot siis täyttävät Taivasklaania ikävästi, ja tuota populaa pitäisi saada vähemmäksi. Ja koska tämän ongelman ratkaisu jätettiin Nanaban käpäliin, hän on nyt päästänyt sadistisen mielensä taas valloilleen ja päättänyt kiduttaa taivasklaanilaisia pahimmalla mahdollisella tavalla.. Koiralla.

Vesikauhuisella koiralla.

Eli siis juttu on tämä: joku vastuuton ihmisapina on taas päästänyt hurttansa vapaaksi, ja tämä koira on sairastunut vesikauhuun, joka merkitsee Taivasklaanille muutakin kuin kuolaa. Koira pääsee puraisemaan jotakuta häätöpartiossa ollutta kattia, ja kaikkihan tietävät, mitä tämän jälkeen tapahtuu - rabies leviää kuin zombiepidemia.

 Tautina vesikauhu a.k.a rabies on todella vaarallinen, ja klaanikissat eivät tätä tautia tunne, eli luonnollisesti parannuskeinoakaan ei ole - ainakaan vielä. Ehkä parantajamme keksivät ihmelääkkeen, ehkä eivät.

 Tauti leviää siis kun sairastuneet pääsevät puremaan toisia kissoja, ja pöpön kantajat - mutteivat vielä oireilevat - kissat tuovat riistaa leiriin, jolloin tottakai heidät sylkeään on siinä elukassa jonkunverran, joka sitten tartuttaa syöjän. Oireina ovat aluksi ruokahaluttomuus, joka etenee aggresiiviseen käytökseen, lopulta halvausoireisiin ja kuolemaan. Jos joku haluaa tarkempaa taudinkuvaa, etsiköön itse.

Kissat voivat kutsua tautia vaikka raivotaudiksi, ihan miten vain. Ja täällä ei sitten tosiaan ole sitä ihmekissaa, joka heti aluksi keksii että hei, jos syön vain riistaa jonka itse metsästin, välttelen hulluja kavereitani yms yms niin olen turvassa. Kiitos.

 

Pääosin NPC-hahmot sairastuvat, ja julkaisemme myöhemmin kuolemanenkeleiden kirjoissa olevat hahmot. Toki saat tartuttaa omankin kattisi epidemian loppupuolella kun parannuskeino on jo keksitty, tapattaa sen tai jotain.

Eli nyt teillä on viikko aikaa kommentoida yksityisellä tähän alla olevaan vieraskirjaan, jos sinulla on joitan NPC-hahmoja, joita tarvitsen välttämättä tarinoissasi. Mainitse siinä siis nettinimesi, sinun hahmosi, katti jonka tahdot pelastaa ja miksi. Jos näitä pelastettavia tulee niin paljon että tämä menee tylsäksi, ylläpitäjät tapattavat ne ketkä tahtovat. Katsokaakin siis, että hahmot ovat todellakin sellaisia, joita tarvitsette, eikä vain joku vanhan mestarisi paras kaveri. Eli esimerkiksi;

Nanaba

Hahmoni on Tuulentassu

Nokkostassu - haluan säästää hänet, koska haluaisin hänet kumppaniksi kissalleni

Havuturkki - tällä kissalla on iso osa suunnitelmissani, *selitä mikä*

 

Ready?

Set..

GO!!

 

Aikaa on 21.02.2016 asti. Tämän jälkeen ensimmäinen taivasklaanilainen alkaa oireilla, ja esirippu nousee tragediamme edestä.

 

HOX!! Minä, Nanaba, Tuulentassun pelaaja ja toinen MysteryCatsin hallitsijattarista, olen siunannut teitä ja pelastanut Peuransarven.  Aamen.

________________________________________

Näytös on alkanut.

Koiran häätöpartioon ilmoittautuivat

 

Riekalekorva (partion johdossa)

Tomukorva

Tuulikorva - saa rabieksen koiran puremasta

Kirkassilmä

Tuulentassu (mokomakin kakara tunki itsevaltaisesti mukaan)

 

 

SAIRASTUNEET JA KUOLEVAT

- Kissat, jotka eivät kuole, sairastuvat epidemian loppupuolella ja näinollen ehtivät saada lääkkeen ajoissa -

 

Tuulikorva

Raitakuono

Laventelikorva †

Kyyhkysiipi

Ohdakepiikki

Lehtituuli

Kurkikynsi †

Tuhkakynsi

Hiekkahäntä

Ruohosade

Oravahäntä

Nokkostassu

 

Kylmähenkäys

Pimeämieli

Tuulentassu

Marjaläikkä (alaruumis halvaantuu, siirtyy klaaninvanhimpiin)

Pääskynpyrähdys

 

- Yliviivatut kissat ovat kuolleet/sairastuneet -

 [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

14.02.2016 13:55

Yksityinen viesti

14.02.2016 13:51

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com