Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TAPAHTUMAT || PENTUHAKEMUKSET || KILPAILUT || FANART-GALLERIA || ROOLIPELIBOXI

YLLÄPITÄJIEN ESITTELYT

SILKKIS || NANABA

___________________________________________________________________

 

═ The girl from the Moon with crazy smile and a weird sense of humor

  ♀ / libra ♎ / infp-t / ravenclaw

♔♙♗ ♞♜♛

Hejssan! Mie olen siis Nanaba a.k.a Nana, Hunis, Sensei, wifey (Pumpsi only), miksi minua nyt haluaakaan kutsua. Mikä tahansa nimitys on miulle ok ja omia variaatioitaankin saa keksiä.

Joka tapauksessa, tämä esittely kertoo nyt teille miusta sen, mikä ei minua haittaa jäävän internettiin ainiaaksi. :]

 

уєαн, ι'νє вєєη ℓινιηg ιη тнє ѕтαтє σƒ dreaming

 

INTERNETTI

Kuten sanottu, netissä pyörin Nanabana. Tämä nimi on väännös banaanista (banana = nanaba) sekä lähellä yhtä miun IRL lempinimistä. Tätä ennen miut tunnettiin Huniksena, joka taas tuli senhetkisestä päähahmostani, Hunajatähdestä, ja immeiset ryhtyivät minua Hunikseksi kutsumaan kun ei silloin monillakaan vielä mitään kunnon nettinimiä ollut.

Roolipelaamisen aloitin muistaakseni vuonna 2010, ja ensikosketukseni ropemaailmaan tapahtui goSupermodelissa. Aluksi pelasin vain ja ainoastaan eläinhahmoilla (enkä nähtävästi koskaan päässyt siitä paheesta pois), koska yksinkertaisesti ihmiset olivat nuoren Nanaban mielestä niin tylsiä ja puuduttavia, ettei heistä saisi mitään irti. Armottomana heppatyttönä aloitin siis hevoshahmoilla, siirryin siitä sitten lohikäärmeisiin ja milloin mihinkin ja lopulta soturikissoihin. Muutama ihmishahmonen minulla kuitenkin on, mutta atm en pelaa kellään heistä.

Hahmoni Mysteryssä ovat:

Hunajatähti (Myrskyklaani)

Punataivas (Myrskyklaani)

Kuolemantanssi (Varjoklaani)

Tuulenpurija (Taivasklaani)

Viiriäistassu (Tuuliklaani)

 

Nettiystäviensä sanoin, Nana on:

Huolehtivainen hullu, taiteilija, gorelover, mukava ja mielikuvituksekas frendi

Kiitos ystävät :3

STALKKAA MINUA

HOWRSEDEVIANTART INSTAGRAM

 

†hε η⊕rmαιš, †hεψ mακε mε αƒrαïd

 

KULISSIT

Niin kiinnostavalta ja mahtavalta  persoonalta (ei) saatankaan täällä netissä vaikuttaa, todellisuudessa olen ihan "tavallinen" Pohjois-Suomessa asuva, kirjoittelusta ja piirtelystä nauttiva sosiaalisesti rajoittunut tyttö omine kummallisine ongelmineen.

Kuten tuossa aiemmin mainitsinkin, tykkään suttailla ja raapustella kaikkea kivaa kun sille päälle satun ja kun on pakko (oikeastaan pakko ei ole kuin kuolla, mutta ya got the point). Näiden kahden lisäksi puuhaan myös muuta, kuten luen, harrastan hevosia, roikun täällä netissä katsellen teidän peräänne ja.. No, siinäpä ne. Koripalloakin ennen pelasin, mutta jalkavammojeni vuoksi se taitaa jäädä.

Ulkonäköäni tuo charmikas (not) omakuva vastaakin aika hyvin - pituutta n. 167cm, takaa lyhyemmät punertavanruskea paksu hiuspehko, painovoimaa uhkaava otsatukka, vihreät silmät, kalpea iho (tuo kuva hämää tiedän) ja usein myös yöelämiseni seuraukset eli silmäpussit. Nukkumatti ei taida tietää osoitettani. :(

Lemmikkejä meillä on ollut lukemattomia, mutta atm ei ole kuin kissanpentutyttöen Jumalan Mieliharmi a.k.a Harmi, hamsteripoika Mustuainen, irkkutamma Essential O'Grove eli Essi ja appaloosatamma (puuttuu kuvasta lol) Bella.

Musiikista nautin, kuuntelen useimmiten sitä samaa mitä muutkin, Spotifyn listaykkösiä. Muutama(ko?) lemppariartistini kuitenkin ovat Marina and the Diamonds, Twenty one Pilots, Panic! At the Disco, Melanie Martinez, BTS ja Monsta X.

Normikirjoja en enää pahemmin Soturikissojen lisäksi lue, mutta mangaa sitäkin enemmän. Lemppari animangasarjani ovat Tokyo Ghoul (& :re), Shingeki no Kyojin, Haikyuu!! ja Kuroshitsuji.

TV:tä en pahemmin katsele, mutta Netflix on yksi miun tarvepalkeista. Sarjoina seuraan sieltä Orange is the new Blackia, Sherlockia ja iZombieta, muualta sitten My Little Ponyä ja miun ultimaattista lempparia, Supernaturalia (menetin ne viimeisimmätkin sosiaalisen elämäni rippeet tämän sarjan myötä, SOS). "Muutamaan" otteeseen on tultu kuunneltua Hamiltoninkin soundtrack ja töllötettyä broawday-show YouTubesta.

..Mutta onneksi miulla on rakkaat nettikaverini. Olette kaikki ystäviäni, vaikkette sitä tahtoisikaan. Keke

 

š⊕ ωhα† ïƒ ï'm ςrαzψ? †hε ßεš† pε⊕pιε αrε

 

 ? KYSYMYKSIÄ

 

Miten löysit/tutustuit soturikissoihin alunperin?

GoSupermodelin roolipeli-foorumilta. Siellä oli yksi soturikissaroolipeli, ja kuten tiedätte, mie roolin tällöin eläimillä joten tietty klikkasin. Selvisi kuitenkin, että se olikin kirjasarja eikä joku mihin olisin voinut hypätä noin vain mukaan, joten jätin asian sikseen ja jatkoin selailuani. Muutaman kuukauden päästä, koulussa piti pitää kirjaesitelmä, ja näin hyllyssä 'Soturikissat'. Muistin sitä ropea selailleeni, ja näin nappasin luettavakseni Tulen ja jään. Myöhemmin vasta selvisi että se oli sarjan toinen eikä ensimmäinen osa, mutta eihän se silloin haitannut. Luin ensimmäisen kirjan sitten myöhemmin.

 

Lempihahmo soturikissoista?

Saarniturkki, Pitkähäntä ja Ruoska.

 

Jos voisit valita, pysyisitkö ihmisenä vai muuttuisitko kissaksi loppuelämäksesi?

Jo pienestä lähtien mie oon halunnu olla elukka tosin näin vanhemmalla iällä se ei tosin tunnu enää niin hienolta ajatukselta. Toki voisin paeta kaikkia ongelmiani ja elää laiskasti, mutta kuolisin varmaan vieroitusoireisiin parin viikon päästä. Pysyisin siis ihmisenä, vaikka miulla olisikin sama ajatusmaailma kuin kissoilla. Mie olisin varmaan aika tyhmä kissa.

 

Jos Kerkon (Kuolemantanssin) pitäisi valita joku muu kuin Aaro (Aromyrsky) kumppanikseen, kenet hän valitsisi?

He would be forever alone. Mutta jos olisi pakko valita joku, luultavasti Roihutassu. Ja tällä tarkoitan sitä, että kaikesta huolimatta nämä kaksi ovat todella samanlaisia ja tulisivat varmasti todella hyvin toimeen, jos vaan tahtoisivat.

 

..αηd η⊕ω ï ζuš† šï† ïη šïιεηςε

Δ LOPPUSANAT

..Kuulostipa tuo viralliselta. Joka tapauksessa, kiitos että luit esittelyni, ja toivotan sinulle hyvää jatkoa elämässäsi.

Marina and the Diamonds - Savages

Agust D - The Last

ZICO - Bermuda Triangle (feat. Crush, DEAN)

TOP, Halsey, Melanie & Troye - Stressed out (Megamix)

 

Quote 1

Marina and the Diamonds - The state on dreaming

 

Quote 2 & 3

Melanie Martinez - Mad Hatter

 

Quote 4

Twenty one Pilots - Car Radio

 

♔♙♗ ♞♜♛

"I have little small things I want to do. Like rule the world"

- Misha Collins

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com