Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt

 

01. Kaikenlainen häiriköiminen ja haukkuminen on kiellettyä. Kritiikkiä saa antaa, mutta sen ei tulisi olla pelkästään negatiivista.

02. Toisen henkilön nimellä esiintyminen on ankarasti kielletty.

03. Seuraavan hahmon voit tehdä, kun edellinen on saanut soturinimensä / saavuttanut 100 KP:tä. Montako - se on sitten ihan pelaajakohtaista. Kysäise ylläpidolta, jos mietityttää.

04. Kaikkia hahmoja saa käyttää tarinoissa, ja niillä saa autohitata. Kuitenkin toisen hahmon lopullinen haavoittaminen ilman erillistä lupaa on kielletty, esimerkiksi et voi tarinassasi katkoa vihollisesi häntää tai aiheuttaa pysyviä arpia, jos hän ei sitä halua.

05. Ylläpito järjestää teille joskus ohjelmaa, kuten taisteluja, sairausepidemioita tms. Jos tahdot itse tehdä tarinoissasi jotain mikä vaikuttaa muiden kirjoittamiseen, kysy ensin.

06. Hahmosi poistetaan jos et ole osoittanut kahteen kuukauteen mitään elonmerkkejä, poikkeuksena ilmoitetut lomat.

07. Ennen kuin teet uuden hahmon, mieti, onko sinulla aikaa ja innostusta kirjoittaa sillä. Mieti, jaksatko varmasti kirjoittaa kahdella tai useammalla hahmolla aktiivisesti, kauemmin kuin pari päivää. Jos vastasit ei, on parempi jättää uusi kissa tekemättä.

08. Raa'asta materiaalista olisi suositeltavaa ilmoittaa etukäteen tarinan alussa, jos joku on herkkä tälläisille kohtauksille. MysteryCatsin suositusikäraja on siis k-12, mutta tämä on vain suositus. Tietysti nuoremmatkin ovat tervetulleita!

09. MysteryCatsila ei ole omaa tasogenreä, eli myös aloittelijat voivat liittyä. Pyrimme kuitenkin pitämään tarinoiden laadun suht. korkeana.

10. Koska sivut perustuvat Soturikissoihin, on suositeltavaa että olisi lukenut ensimmäisen saagan kuusi kirjaa kokonaan sekä Uutta Profetiaa vähintään puoleenväliin asti, ei pelkästään raiteilla pysymisen vuoksi vaan myös juonipaljastuksilta välttyäksesi.

 

Edellinen | Seuraava

Takaisin ylös

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com