Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HAHMOT || KEHITYS || SANASTO || SEREMONIAT || SOTURILAKI || YMPÄRISTÖ

___________________________________________________________________

PENNUSTA OPPILAAKSI

 

*Klaanipäällikkö kutsuu klaanin koolle*

 Päällikkö: (Pennun nimi) on saavuttanut kuuden kuun iän, ja hän on valmis soturioppilaan koulutukseen. Tästä päivästä aina siihen päivään, jona hän ansainnut soturinimensä, kutsuttakoon tätä oppilasta (oppilasnimi). Sinun mestarisi tulee olemaan (soturin nimi). Toivon, että (soturin nimi) siirtää kaiken tiedon sinulle.

*Päällikkö kutsuu soturin paikalle, josta tulee uuden oppilaan mestari. *

Päällikkö: (Soturin nimi), olet valmis ottamaan oppilaan. Olet saanut hyvää koulutusta (soturin mestarin nimi), ja olet osoittanut olevasi (hyvä ominaisuus) ja (hyvä ominaisuus). Odotan, että siirrät kaiken tälle nuorelle oppilaalle.

*Mestari ja oppilas koskettavat toisiaan nenillään ja klaani toistaa oppilaan uutta nimeä. Kokous loppuu ja klaani onnittelee uutta oppilasta. *

 

 

 

OPPILAASTA SOTURIKSI

 

*Klaanipäällikkö kutsuu klaanin kolle*

Päällikkö: Minä, (päällikön nimi), (klaanin nimi) päällikkö, pyydän esi-isiäni kääntämään katseensa tähän oppilaaseen. Hän on opiskellut kovasti ymmärtääkseen jalot lakinne, ja on hänen vuoronsa tulla soturiksi. (oppilaan nimi), lupaatko elää soturilain mukaisesti ja puolustaa tätä klaania - jopa henkesi uhalla?

Oppilas: Lupaan

Päällikkö: Siinä tapauksessa, Tähtiklaanin voimien kautta, annan sinulle soturinimesi:  tästä hetkestä lähtien sinut tunnetaan (soturille annettu nimi). Tähtiklaani kunnioittaa (luonteenpiirre) ja (luonteenpiirre), ja hyväksymme sinut (klaanin nimi) täydeksi soturiksi.

*Päällikkö koskettaa kuonollaan uuden soturin päälakea ja soturi nuolaisee päällikön lapaa. Kokous päättyy, ja klaani hurraa uuden soturin nimeä. Seuraavan yön soturi valvoo vahtien leiriä.*

 

 

 

 

PARANTAJAOPPILAAKSI NIMITTÄMINEN

 

Parantaja puhuttelee klaania: (Klaanin nimi) kissat, te tiedätte etten voi olla kanssanne ikuisesti. Niinpä minun on aika ottaa oppilas. Olen valinnut kissan joka on osoittanut olevansa (hyvä asia) ja (hyvä asia). Oppilaani tulee olemaan (kissan nimi).

Päällikkö: (Kissan nimi) hyväksytkö paikan (parantajan nimi) oppilaana?

Kissa: Kyllä.

Parantaja: Seuraavan puolikuun aikaan matkaat kanssani Kuukivelle, jotta Tähtiklaani voi hyväksyä sinut muiden parantajien joukkoon.

Päällikkö: Tähtiklaani valaiskoon polkujanne.

 

 

 

PARANTAJAOPPILAASTA PARANTAJAKSI

 

*Kun parantaja on tyytyväinen oppilaansa taitoihin, he matkaavat Kuulammelle jossa parantaja antaa oppilaalleen tämän parantajanimen*

Parantaja: Minä, (parantajan nimi), (klaanin nimi) parantaja, pyydän esi-isiäni kääntämään katseensa tähän oppilaaseen. Hän on opetellut kovasti ymmärtääkseen parantajien tavat ja teidän avullanne hän tulee palvelemaan klaaniaan monen kuun ajan.
 (Oppilaan nimi) lupaatko elää parantajan tapojen mukaisesti, pysyä poissa klaanien välisistä kiistoista ja hoitaa jokaista kissaa tasavertaisesti?

Parantajaoppilas: Lupaan.

Parantaja: Siinä tapauksessa, Tähtiklaanin voimien kautta, annan sinulle parantajan nimesi: (uusi nimi). Tähtiklaani kunnioittaa sinun: (hyvä asia) ja (hyvä asia) ja hyväksyy sinut (klaanin nimi) täydeksi parantajaksi.


*Parantaja koskettaa kuonollaan entisen oppilaansa päätä ja tämä nuolaisee parantajan lapaa kunnioittavasti. Muut parantajat tervehtivät uutta parantajaa hurraamalla tämän uutta nimeä*

 

 

VARAPÄÄLLIKÖN NIMITTÄMINEN

 

Päällikkö: Sanon nämä sanat Tähtiklaanin ja (vanhan varapäällikön nimi) hengen edessä , jotta hän/he voi(vat) kuulla ja hyväksyä valintani. (Klaanin nimi) uusi varapäällikkö on (uuden varapäällikön nimi).

*Kokous päättyy ja klaani onnittelee uutta varapäällikköä*

HUOM! Jos uuden päällikön täytyy valita itselleen varapäällikkö, hän ei mainitse vanhaa varapäällikköä.

 

 

KLAANIVANHIMPIIN SIIRTYMINEN

 

Päällikkö: (Kissa nimi)  toiveesi on luopua (kissan asema; varapäällikkö, soturi, parantaja jne.) urasta ja siirtyä klaaninvanhimpien joukkoon?

Kissa: Kyllä

Päällikkö: (Klaanin nimi) kunnioittaa sinua kaikesta palvelusta, jonka olet antanut meille. Nyt pyydän Tähtiklaania antamaan sinulle monta kuuta aikaa levätä.

*Klaani hurraa eläkkeelle jäävän kissan nimeä ja hän poistuu klaanivanhimpien pesään*

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com