Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LIITTYNEIDEN KIRJA

 

Kysymykset koskien peliä, ehdotukset tapahtumista, hahmon tietojen muutokset, eroamisilmoitukset yms. Myös "tärkeät" viestit, joiden ei tahdota hukkuvan chattiin kuten NPC-hahmojen tarkat kuvaukset muille pelaajille, ilmoitukset pelaajie etsivistä pennuista ja kumppania etsivistä kissoista.

Jos tahdotte lisätä hahmollenne äänen, themen, puuttuvan ominaistuoksun tai suhteita, ilmoittakaa tänne.

Jos sinulla on luonne-ehdotuksia NPC-hahmoille, nekin kuuluvat tänne. Luonteiden tulee olla yksittäisiä piirteitä, ei lauseita. Esimerkiksi kolme piirrettä on oikein hyvä.

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Tunnus

13.12.2017 13:37
Olen pahoillani! Minun tieni päättyy täälä. Minua ei ole näkynyt chatissa moneen kuukauteen, enkä ole kirjoittanut piiiitkään aikaan hahmollani Verkkotassulla. Tämän vuoksi eroan. Aikani tai inspiraationi ei riitä tänne, joten eroaminen on paras vaihto ehto. Olen pahoillani kaikille.
Jätän nyt teille hyvästit. Tämän jälkeen minua ei taida tulla näkymään enää.
Surullisin terveisin: Tunnus

//Hahmoni on Verkkotassu, Varjoklaanissa. Hänet voi poistaa tai jättää NPC-hahmoksi.

Nimi: Erzu

20.09.2017 18:42
Miten tämän nyt sanoisi...
No kuitenkin, moti ja inspis kirjoittaa hahmoillani (Lehtihäntä ja Aamupentu, Tuuliklaani) on lopussa. Eroan toistaiseksi, jos taas sitä ideaa kirjoittaa löytyisi vähän myöhemmin.

Jos Tuuli meinaa ylikuormittua sadasta npc-hahmosta, niin mun puolesta keksimäni katit voi siirtää Tähtiklaaniin. Olisi kuitenkin kiva, jos ne pysyis siinä klaanissa johon ne on syntynyt. <3
Tosiaankin jos niitä npc:itä on risaksi asti niin mun katit voi vaikka lentää ekana.
Todennäköisesti kuitenkin luon jonkun kisun myöhemmin, kun tää on niin ihana paikka. :'D

WhatsApp-ryhmässä haluan pysyä, älkää mua sieltä häätäkö, herään ehkä joskus vielä henkiin...

Mutta sellasta, kiitos näistä hetkistä, Mystery on kehittänyt mua kirjottajana omasta mielestäni todella paljon <3

Vastaus:

Tosiaan tämä vastaus on hieman myöhässä, mutta sekin on varmaan todistanut että kukaan ei ole sinua häätämässä minnekään. Pidämme hahmosi Tuuliklaanissa ja olet aina tervetullut takaisin kirjoittelemaan :)

-Silkkis

Nimi: Lulupulu

13.08.2017 17:22
hei voisko varjoklaaniin lisätä nämä kissat.

Liljaturkki tummanharmaa naaras jolla on siniset silmät.
Pähkinäsydän musta kolli jolla on tummansiniset silmät.

eli tossa olis Valkopennulle vanhemmat jos ne lisätään

Vastaus:

Lisään heidät :)

-Silkkis

Nimi: Lulupulu

19.07.2017 13:48
Hei, tuli vain mieleen että pitäskö Valkopennulla olla emo.

Nimi: Megami

11.07.2017 22:33
Hei, tällä kertaa vähän ikävämmällä asialla liikuskelen.
Mysteryssä olen kokenut aivan mahtavia juttuja; kirjoittamistaitoni on kehittynyt hurjasti, olen tavannut upeita, taitavia ihmisiä ja ennenkaikkea saanut tuoda virtuaaliset kissankappaleeni eloon, mutta valitettavasti, vaikkei kukaan sitä haluakkaan myöntää, kaikki hyvä päättyy aikanaan.
Soturikissa-inspiraatio on itseltäni kadonnut aivan täysin. Ja on ollut kadoksissa vähän pidemmänkin aikaa, mutta olen työntänyt tämän viestin kirjoittamista myöhemmälle, "josko se kuitenkin sieltä jostain palaisi takaisin"...
Lyhyemmin ilmaistuna, minä eroan. Toivon aivan mahtavan menestykästä jatkoa Mysteryyn ja ehkä vielä joskus tapaamme.. toivottavasti! Minut voi muuten poistaa Mysteryn whatsapp-ryhmästä, en itse sitä kykene juuri nyt tekemään. :/

Kulkekoon Tähtiklaani kaikkien Mysteryläisten kanssa. <3

Vastaus:

Vaikka olen surullinen siitä että olet eroamassa, niin olen myös iloinen kuullessani, että pidit ajastasi Mysteryssä, oli ihanaa lukea tarinoitasi ja mietinkin tahtoisitko kissasi Tähtiklaanin puolelle?

-Silkkis

Nimi: Erzu

22.06.2017 23:35
Kop kop...
Hei, anteeksi tälläinen huomauttelu, mutta mietin vain oletteko mahtaneet huomata aiemman viestini tuolla alempana? Se on tuolla Nanan massiivisen tarina rope- ja ropeselostuksen alla, mutta ylempiin viesteihin on jo vastattu.

Asiani oli siis, että "virallistan" (jos niin voi sanoa :'D) tämä venyneen taukoni lomaksi, joka (todenäköisesti) jatkuu kesäloman loppuun saakka.

Kiitos.

Vastaus:

Selvä, hyvä että ilmoitit.

-Silkkis

Nimi: Snow

18.06.2017 14:30
Tässä olisi Sadeliidolle (Tuuliklaani) theme: https://youtu.be/LjF9IqvXDjY (You're Gonna Be Ok)

Ja tässä Liekkipennulle (Tuuliklaani) ääni: https://youtu.be/2IGFhbGPUAQ (Daniel Radcliffe)

Vastaus:

Okei, lisään nämä :)

-Silkkis

Nimi: Kitty

10.06.2017 19:12
Jos tuo ei toimi taaskaan niin sen voi kopioida tästä: https://youtu.be/Zhhc7WFdb5Q

Vastaus:

Juu, se ei toiminut, kopioin tuon :)

-Silkkis

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://https://youtu.be/Zhhc7WFdb5Q/

10.06.2017 19:11
Voi herranjumala sori tää spämmi mutta ku tuo linkki temppuilee Dx

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://https://youtu.be/Zhhc7WFdb5Q/

10.06.2017 19:10
Unohdin sitte laittaa sen linkin tohon äsköseen xDD tuossa se nyt on (tyhäm minä)

Nimi: Kitty

10.06.2017 19:09
KORJAAN siis tässä linkki siihen, tuo edellinen linkki ei toiminukkaa :(

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://https://www.youtube.com/watch?v=Zhhc7WFdb5Q&t=88s/

10.06.2017 19:08
Heippodei, voisikos Roihun teemabiisiksi vaihtaa tuon Harrin biisin minkä oon tuoho linkannu? x33

Nimi: Nanaba

03.06.2017 16:16
Selvennys Kisutanssille:

Mie en nyt tiedä kuinka perillä (tarina)roolipelien perusideasta sie olet, joten selvennän tähän juurta jaksain suunnilleen kaiken. :)

Ideahan on siis luoda hahmo, ja kertoa sen elämästä. Jokaisella on vähän oma tyylinsä, mutta yleisimmin ihmiset joko kuvittelevat olevansa itse hahmo, pelaten minä-muodossa (y.1.p.) tai kertoen tarinaa hahmon näkökulmasta, kuitenkin ulkopuolisena kertojana hän-muodossa (y.3.p.). Roolipeleissä tarkoitus on kirjoittaa lyhyemmin ja enemmän vuorovaikutuksessa toisten pelaajien kanssa kuin tarinaroolipeleissä - MysteryCats on jälkimmäinen. Suurin ero tarina- ja normipelin välillä on, että roolipeleissä autohittaus (toisen pelaajan hahmon liikuttelu) on kielletty, kun taas tarinaroolipeleissä saat käyttää toisten hahmoja tarinoissasi, kunhan ne noudattavat luonnettaan yms, minkä toinen pelaaja on heille kirjoittanut (NPC-hahmojen eli täytehahmojen joilla kukaan ei pelaa kanssa tämän kanssa ei tarvitse olla niin tarkka). Esimerkiksi jos sinun hahmosi kysyy toiselta hahmolta kysymyksen roolipelissä, sinun täytyy jäädä odottamaan kunnes toinen pelaaja kirjoittaa vastauksen omalla hahmollaan, mutta tarinaroolipeleissä voit pelata myös hänen hahmollaan ja vastata sillä hahmollesi. Tarinaroolipeleissäkin on kuitenkin omat rajoituksensa toisen hahmon käyttämiselle, esimerkiksi Mysteryssä et saa tappaa tai vahingoissaa pysyvästi toisen hahmoa ilman hahmon omistajan lupaa, esimerkiksi katkaista sen häntää tai aiheuttaa pysyvää arpea. Ei ole myöskään hyvä antaa sille vammoja (esim. murtunutta jalkaa) ilman lupaa, koska se vaikuttaa myös hänen omaan pelaamiseensa.

Tarinaroolipelissä kerrot siis tarinaa hahmosi näkökulmasta. Se voi sisältää vaikka yhden oppitunnin, yhden päivän tai jopa pidemmänkin ajanjakson, riippuen kuinka usein kirjoitat ja missä elämäntilanteessa hahmosi on. Tarinoissasi olet vapaa käyttämään klaanitovereitasi sivuhahmoina, ja jos klaanillesi on merkitty tapahtuma, esim. taistelu, voit kirjoittaa siitä. Omin päin ei saisi mennä tapahtumia luomaan, sillä vaikka varsinaista juonta ei ole, olisi silti hyvä pitää maailma yhtenäisenä.

Kirjoittamistasi tarinoista saat kokemuspisteitä (KP), joilla pääset etenemään klaanissasi. Ansaittuasi tarpeeksi KP:itä oppilaana, pääset nousemaan soturiksi ja kirjoittamaan soturina jne. "Maailma"-kategoriassa on tietoa liittyen kokemuspisteisiin ja muuhun, jotka kannattaa käydä lukaisemassa.

Ylläpitäjät jättävät KP:iden lisäksi kommentin tarinaasi, joka voi sisältää spekulointia, kommentointia tapahtumista, vinkkejä, korjauksia jne. Sen on tarkoitus kehittää ja rohkaista sinua kirjoittajana, koska palautettahan on aina mukava saada. :)

Jotta saat tästä vielä kaiken irti, voit lukea muutaman esimerkkitarinan "tarinat"-osiosta. Osa on pitkiä, mutta niitä ei kannata säikähtää, sillä jokainen saa kirjoittaa juuri senmittaisia tarinoita kuin itse tahtoo - kannattaa kuitenkin muistaa, että kauhean tyngästä tarinasta ei millään ilveellä voi ansaita kauheita kasoja KP:tä, vaikka pääosin sisällön perusteellahan ne annetaan.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää, kysy ihmeessä! Moni pelaajakin on varmasti valmis auttamaan tarvittaessa.

Nimi: Erzu

01.06.2017 14:43
Olen niiiiiiin pahoillani!!! Olen vain lössöillyt ja kirjoittelu on jäänyt jonnekin pöpelikköön. Tämä EI tarkoita sitä että eroaisin, mutta haluan pyytää epäaktiivisuuttani anteeksi ja valitettavasti ilmoittaa, etten välttämättä saa kesänkään aikana kirjoitettua. Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että hahmoni ovat pysyneet mysteryssä.

Eli siis, "virallistan" nyt tämän taukoni joka harmi kyllä todennäköisesti venyy syyslukukauden alkuun.

Nimi: Frosty

04.05.2017 15:25
Huoh. Taas sitä ollaan tässä pisteessä, kirjoittamassa ties kuinka monettako tällaista viestiä. Taisin kuluttaa inspiraationi loppuun, Helmellä ja Mustilla tarinointi ei enää innosta. Tarinoiden kirjoittaminen on alkanut tuntua taakalta, viimeisin oli maaliskuussa ja nyt olisi pitänyt taas kirjoittaa, mutta kun ei niin ei. Tekstiä ei yksinkertaisesti tule. Minä eroan.
Mysteryssä olen pelannut pidempään kuin missään muussa tarinaroolipelissä, jollen ihan väärässä ole. Tämä on ollut mahtava kokemus päästä kirjoittamaan tarinoita näin mahtavassa ropessa, jossa on näin hyvä henki, ihanat pelikaverit ja ystävälliset ylläpitäjät, jotka keksivät kekseliäitä tapahtumia ja antavat tarinoista rakentavaa palautetta. Kokonaan en täältä ole lähdössä, pidän Mysteryn välilehden avoinna ja riehun chatissa muiden mukana, jos vain sopii. Mustaviillolle ja Helmitassulle toivoisin, että heidät siirrettäisiin Tähtiklaanin riveihin, Mustille on oikeastaan se ja sama onko hän Yöklaanin vai erakoiden joukossa. Toivoisin kuitenkin että hän pääsisi entisten klaanitovereidensa seuraan. Vielä kerran kiitos kaikille Mysteryläisille peli- ja juttuseurasta, sekä ylläpidolle mahtavan sivuston pitämisestä! Tähtiklaani valaiskoon polkunne. :D ♡

♡: Frosty, Helmitassu & Mustaviilto

Vastaus:

Ymmärrän tunteesi ja päätöksesi erota, vaikka se ikävää onkin. Mukavaa kuitenkin kuulla että näemme sinua chatin puolella. Siirrän kissasi Tähtiklaaniin.

-Silkkis

Nimi: Alope

03.05.2017 16:14
Kuten varmaan tiedätte, olen ollut pitkään poissa pelistä. Nyt kun näyttää siltä, että motivaatioon MysteryCatsia kohtaan on lopullisesti poissa, on minun puolesta aika jättää hyvästit. Virnakatseelle voitte tehdä mitä haluatte, mutta takaisin tuskin enää tulen. On ollut ilo pelata täällä ja autella. Kiitos todella paljon, että sain olla osana tätä mahtavaa yhteisöä!

Rakkaudella Alope <3

Vastaus:

Surullista kuulla että eroat, mutta ymmärrän päätökseksi. Ja kiitos sinulle että olit täällä kanssamme ja saimme lukea tarinoitasi. Kulkekoon Tähtiklaani kanssasi.

-Silkkis

Nimi: Rosmariini

20.04.2017 22:52
Hei, menen viikon tauolle sunnuntaista eteenpäin luokkaretken takia, vaikken kyllä muutenkaan ole kovin aktiivinen viimeaikoina ollut :'D Wapista minut kyllä yhä tavoittaa jos asiaa on, kuulemisiin siis :3

Vastaus:

Kiitos kun ilmoitit, pidä hauskaa :)

-Silkkis

Nimi: Silkkitähti

15.04.2017 19:17
Roihutassu! Kun sinut on nimitetty soturiksi, soturinimesi olkoon Roihumyrsky!

Yksityinen viesti

13.04.2017 10:14

Nimi: Frosty

31.03.2017 07:54
Terve! Sellaista vaan että on aika hankalaa pelata tuota Yöklaanin tapahtumaa kun siellä on vain kaksi liittyneen hahmoa, minun ja Megamin, eikä sitten muita (tai no Musti mutta sekin on minun kattini). Jos tälle voisi tehdä jotain, vaikka joksikin aikaa mahdollistaa liittymisen Yöklaaniin että kenties saataisiin vähän lisää porukkaa tapahtumaa pelaamaan?

Vastaus:

Mietimme asiaa ja päätimme avata Yöklaanin joksikin aikaa :)

-Silkkis

Nimi: Erzu

23.03.2017 17:17
Eli vihdoin ja viimein theme Aamupennulle Tuuliklaaniin:
https://youtu.be/cmskE2B0YA0
Lisäilkää kun ehditte :D

Vastaus:

Lisään.

- Nanaba

Nimi: Hopsu

22.03.2017 19:35
Eli joo, Hopealiekin päivitetyt tiedot!

Pelaaja: Hopsu

Nimi: Hopealiekki

Klaani: Myrskyklaani

Arvo: Soturi

Vanha mestari: Kimallemyrsky

Oppilaat:-

Ominaistuoksu: Aamukaste ja vanilja

Ääni:https://www.youtube.com/watch?v=fuBG_osuqy8

Luon ne: Hopealiekki on luonteeltaan verrattavissa helposti nuotioon, joten naaraan soturinimi on vähintäänkin osuva. Sinivihreiden silmien ja hentoisen ulkokuoren takana ei ole mikään leperteliä, vaan hyvinkin suorasanainen, tulinen ja räiskyvä.
Naaras on selkeästi positiivinen realisti. Se ei vaivu herkästi synkkyyteen ja sinnikkään, sekä jääräpäisenkin temperamenttinsa takia on varsin intohimoinen tapaus kaikessa mihin ryhtyy.
Hopealiekillä on taipumusta ajoittain aika hurjaankin dramatisointiin ja ylianalysointiin ja hyvin stereotyyppisenä nuorena naaraana, kyseinen kissa saattaa olla hyvinkin tunteikas, vaikkei sitä ensimmäisestä, vähän piikittelevästä ensivaikutelmasta välttämättä uskoisi.
Soturitarta ei kuitenkaan kannata pitää ihan tyhmänä. Oli kuinka räiskyvä, suorasanainen tai teräväkielinen niin se ei oikeuta idiotismiin. Jopa Hopealiekki saa pidettyä leukansa yhdessä tarpeen vaatiessa, sekä omaa jonkinlaisen tilannetajun.
Itsevarmuus ja tietynlainen karismaattisuus tuovat naaraaseen jonkinverran samaistuttavaa pintaa, mutta kovan suunsa takia monet tuomitsevat nuoren naaraan vähän liian aikaisin. Välittävä, uskollinen ja ehdottoman lojaali sydän tykyttää valkeanharmaan rinnan alla tasaista tahtia ja valtaosan ratkaisuistaan soturitar perustaa moraalintuntonsa varaan. Asiat tehdään niinkuin on oikein, ei niinkuin on tapana, - tämäkin aiheuttaa usein kanssaeläjissä jonkinalista vastarintaa.
Hopealiekillä on kuitenkin ehdoton kunnioitus tähtiklaania, soturilakia ja ihailemiaan kissoja kohtaan. Tämä ei tarkoita välttämättä esimerkiksi päällikköä tai parantajaa, vaan naaras osaa kyseenalaistaa auktoriteetteja tarpeen vaatiessa. Kuitenkin lähtökohtaisesti olisi valmis luonnollisesti kuolemaan kenen tahansa klaanilaisensa puolesta.
Tietenkin räiskyvä, spontaani ja energinen luonne aiheuttavat välillä unettomuutta, ärtyisyttä ja keskittymisvaikeuksia, eihän naaraskaan ole mikään superkatti. Teräväkieli ja tarkkaavainen mieli viiltää välillä turhankin syvältä ja joskus olisi hyvä vähän vetäistä henkeä ja hellittää.

Ulkomuoto: Ensivaikutelmaltaan Hopealiekki liikkuu sulavasti ja hallitsee askeleensa taidokkaasti. Naaras ei ole kovin isokokoinen ja on rakeenteeltaan hyvin solakka ja jäntevän lihaksikas, selkeästi luotu liikkumaan ketteryyttä ja tarkkaavaisuutta vaativassa ympäristössä.
Naaraan kasvonpiirteet ovat klassisen pehmeät, korvat kolmiomaiset ja kärjistään pyöreät. Sielunpeilit ovat isohkot ja mantelimaiset, mutta se ei tarkoita, etteikö niidenkin katse osaisi olla armottoman kylmä.
Naaraan turkki on tunnultaan silkkisen liukasta ja tiivistä, sekä pääosin lyhyttä. Hännässä turkki kuitenkin pitenee vähäsen ja siitä tulee pölyhuiskumaisempi, pehmeän pörheä. Hopealiekin rinnusturkki on myös tunnultaan hivenen untuvaisempaa ja pörröisempää, kuin muualla vartalossa.
Pääväriltään soturitar on vaaleanharmaa, mutta sen korvat, tassut nilkkoihin saakka ja hännän kärki on koristeltu yönmustalla sävyllä. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, mutta kirsu on kuitenkin musta.

Ominaisuudet: Hopealiekki on taitava metsästäjä ja tasapainoilia, muttei kovinkaan hyvä jäljittäjä kärsimättömyytensä tähden. Naarasta ei ole myöskään luotu taistelemaan voimalla, vaan se on vahvoilla kun voi käyttää kokoaan edukseen ja saa suunnitella liikkeensä strategisesti älykkäiksi. Se ei ole huono puolustautumaan, päinvastoin, naaras osaa kyllä käyttää kokoaan hyödyksi, mutta fyysisesti vahvemman kissan hyökätesä yllättäen, ei Hopeliekki tietenkään ole tähänähden mikään ylivoimainen olento.

Vastaus:

Lisään tiedot :)

-Silkkis

Yksityinen viesti

20.03.2017 22:13

Nimi: Frosty

20.03.2017 22:04
Piirtelin Yöklaanin Helmitassulle kuvan, toivotaan ettei ole karmeaa pikselimössöä: http://tinypic.com/view.php?pic=14cen95&s=9#.WNA1XiIyDqB

Vastaus:

Lisätty :)

-Silkkis

Nimi: Rosmariini

18.03.2017 21:55
Kuten Särjen tarinan lopussa kerroin, päätin jättää loppuosan siitä julkaisematta. Sain tämän kuitenkin sen verran hyvin onnistumaan (ainakin omasta mielestäni x3), että päätin heittää tänne. Ehkä joku jaksaa vaivautua jopa lukemaan sen :D


/Katajankuiskaus/

-Mehiläiset-

Katajankuiskaus asteli hiirenkorvan lehtimetsässä. Hän veti onnellisena sisäänsä vehmaita tuoksuja, etsien samalla yrttejä poimittaviksi. Hän ei ollut koskaan aiemmin kulkenut täällä, mutta huomasi pian ilokseen pienen keltamoryppään varjossa pähkinäpensaan alla.
Kumartuessaan puremaan kapeita kukkavarsia poikki Katajankuiskaus alkoi kuulla hiljaista surinaa. Hän päätti kerätä vielä muutaman kasvin ja lähti sitten seuraamaan sitä korvat valppaasti kääntyillen. Kun hän oli kiertänyt pensaan, hypännyt kaatuneen puunrungon yli ja väistänyt matalalla kasvavia pyökinoksia, ilmassa alkoi myös tuoksua erilaiselta.
*Hunajaa!* hän käsitti tunnistaessaan makean aromin.
Hän kiihdytti askeleitaan, sillä jossain lähistöllä täytyi olla mehiläispesä. Makeaa nestettä oli lähes mahdotonta löytää Jokiklaanin reviiriltä, joten kaikki löytyvä täytyi kerätä talteen. Katajankuiskaus alkoi olla jo niin lähellä, ettei kuullut enää mitään muuta kuin mehiläisten surinan. Hän alkoi työntyä tiheän pajuryteikön läpi ja harmitteli mielessään keltamoiden katkeilevan matkalla.
Samassa hän tupsahtikin jo toiselle puolelle ja tajusi seisovansa metsänrajassa. Pensaikkoinen maa kaartui loivasti hänen käpäliensä alla ennen järveen johtavaa hiekkakaistaletta. Aurinko oli jäänyt vangiksi harmaan pilvipeitteen taa, ja ilma alkoi tuntua raskaalta. Alkoi tuulla navakasti, minkä Katajankuiskaus tunsi luissaan ja ytimissään asti. Tummat varjot alkoivat hiipiä hänen näkökenttäänsä oikealta, mehiläisten surinan kasvaessa lähes sietämättömäksi.
Yhtäkkiä varjot ja hyytävä tuuli syöksyivät toisiaan kohti. Katajankuiskaus katsoi lumoutuneena, kuinka mustat kärhet sekoittuivat viiltävään viimaan ja hajosivat riekaleiksi. Yhtäkkiä mukana oli myös parvittain pieniä surisevia hyönteisiä, joiden terävät pistimet tekivät entistä enemmän reikiä varjoihin, mutta hajottivat myös viiman pienemmiksi kappaleiksi. Ääni oli korvia huumaava, aivan kuin surina olisi muuttunut ukkosen jyrähdyksiksi. Katajankuiskaus painautui matalaksi ja iski käpälänsä korviensa peitoksi, kaiken alkaessa hämärtyä hänen ympärillään.

(Heh, ei tämä kyllä edes ollut Särjellä kirjoitettu, mutta oon niissä edellisissäkin tarinoissa kirjoittanu myös Katajalla vähän, silloin kun se on tarinan etenemisen kannalta parasta :'D Rosma kiittää ja kumartaa.)

 

©2017 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com