Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LIITTYNEIDEN KIRJA

 

Kysymykset koskien peliä, ehdotukset tapahtumista, hahmon tietojen muutokset, eroamisilmoitukset yms. Myös "tärkeät" viestit, joiden ei tahdota hukkuvan chattiin kuten NPC-hahmojen tarkat kuvaukset muille pelaajille, ilmoitukset pelaajie etsivistä pennuista ja kumppania etsivistä kissoista.

Jos tahdotte lisätä hahmollenne äänen, themen, puuttuvan ominaistuoksun tai suhteita, ilmoittakaa tänne.

Jos sinulla on luonne-ehdotuksia NPC-hahmoille, nekin kuuluvat tänne. Luonteiden tulee olla yksittäisiä piirteitä, ei lauseita. Esimerkiksi kolme piirrettä on oikein hyvä.

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Snow

27.04.2019 13:41
Moi, ajattelin että Täplämyrskyn (Varjoklaani) olisi nyt hyvä aika saada pentunsa. Olen siis itse luonut hänet NPC- hahmoksi, ja pennut tulevat olemaan hyvin tärkeässä osassa Kärppäpennun elämää.

Lehväpentu (myöhemmin Lehvätupsu) - tummanruskea naaras, jolla on hieman muuta kehoaan vaaleammat "korvatupsut". Kirkkaan meripihkanväriset silmät.
Luonne: Suorasanainen, hauska ja epäitsekäs.

Säihkypentu (Myöhemmin Säihkysydän - Valkea naaras, jolla on ruskeita täpliä ympäri kehoaan. Meripihkanväriset silmät.
Luonne - Ystävällinen, tunnollinen ja arka.

Vastaus:

Lisätty

- Nanaba

Nimi: Allutallu

04.12.2018 11:34
Juu... Sori kun nyt spämmään näitä hakemuksia ja muita, tekee vaan mieli päivittää kissat ajan tasalle. ^^' Voisiko nämä seuraavat suhteet lisätä Ruostevarjolle:

Purosulka: Purosulka on Ruostevarjon kumppani. He varttuivat yhdessä pennusta asti ja oppivat nopeasti pitämään toisistaan. Oppilasaikoinaan he paljastivat yhdessä Taivasklaanin silloisen varapäällikön, Teräkynnen, pahat aikeet ja auttoivat Jäätähteä päihittämään hänet. Ruostevarjon noustua varapäälliköksi Purosulka on pysynyt hänen rinnallaan tukemassa tätä. Vaikka kaksikolla ei nykyisin ole kovin paljon aikaa toisilleen, he kunnioittavat ja pitävät toisistaan hyvin paljon.
Heillä on kolme yhteistä pentua; Viimajalka, Varjomieli ja Joutsentassu.

Kettuhäntä: Ruostevarjo ja Kettuhäntä ovat parhaita ystäviä. Kukaan muu ei saa Ruostevarjoa rentoutumaan ja avautumaan niin kuin hän. Vaikka he kinastelevat, nahistelevat ja piikittelevät toisiaan useammin kuin eivät, tosipaikan tullen Ruostevarjo ei tahtoisi rinnalleen ketään muuta.

Jäätähti: Varapäällikön asemaan noustuaan Ruostevarjo on joutunut tottumaan Jäätähden kanssa työskentelyyn. Vaikka kylmänviileä naaras on asenteeltaan ja johtamistyyliltään usein eri linjoilla varapäällikkönsä kanssa, vallitsee kaksikon välillä keskinäinen kunnioitus, luottamus ja hyvänä päivänä jopa ystävyys.

Tummavarjo: Ruostevarjon vanha mestari, joka saa varapäällikön tuntemaan olonsa vieläkin samalta kuin ensimmäisenä oppilaspäivänään. Kollit ovat hyviä ystäviä ja Ruostevarjo kysyy usein neuvoa vaikeissa tilanteissa juuri Tummavarjolta.

Mitra: Ylimielinen, itsekäs ja suurisuinen kujakissa, joka sotkeutuu vähän väliä Taivasklaanin asioihin milloin mistäkin syystä. Mieluiten Ruostevarjo tahtoisi antaa Mitralle tämän ansaitseman selkäsaunan, heittää hänet ulos reviiriltään ja varmistaa, ettei hänen tarvitse nähdä tätä enää koskaan, mutta Tähtiklaani näyttää päättäneen että kaksikko päätyy aina toimimaan yhdessä, halusivat he sitä tai eivät.

***

Nämä Mitralle:

Rune: Mitran vanha tuttava, kotikisu, jonka kanssa hänellä on toistaiseksi tuntematon määrä yhteisiä pentuja.

Muska: Mitran reviirillä asusteleva vanha kulkukissa. Mitra on useaan otteeseen vannonut vielä jonain päivänä heittävänsä vanhuksen ulos alueeltaan, mutta syystä tai toisesta se päivä ei ole vielä koittanut.

Risu: Mitran katkerin kilpakumppani, kujakissa joka on vastuussa ainoasta hänen kokemastaan tappiosta.

Kettuhäntä: Pieni mutta pippurinen metsäkissa, jota kohtaan Mitra ei tunne minkäänlaista vetoa. Ei yhtään mitään. Oikeasti.

Ruostevarjo: Metsäkissa, jonka kanssa Mitra on usein joutunut toimimaan yhdessä. Yksi Mitran suosikkiajanvietteistä on kokeilla, miten nopeasti hän saa äkkipikaisen kollin pois tolaltaan.

***

Niin, ja sitten muutama NPC:

Taivasklaaniin:
Viimapentu: Soturinimi Viimajalka, luonne ylpeä, suorasanainen ja päättäväinen
Varjopentu: Soturinimi Varjomieli, luonne hiljainen, alakuloinen ja ystävällinen

Kaksijalkalaan:
Tuhkimo: Kaunis, harmaaturkkinen kotikisu
Kosmos: Vanha, punertava naaras joka tuntee jokaisen kaksijalkalan kulkukissan

Vastaus:

Lisään nämä :3

-Silkkis

Nimi: Allutallu

30.11.2018 01:00
Mie huomasin että kissoilla voi nykyisin olla themet :D Joten tässä on miun pojuille.

Ruosteen: https://m.youtube.com/watch?v=sqB9CqPZ2tg (Biisin nimi on "Sowa" ja esittäjä "Percival".)

Mitran: https://m.youtube.com/watch?v=twqM56f_cVo (Pavlov Stelar - Catgroove)

Nimi: Syksy

05.08.2018 21:01
Tässä olisi Syyspennun oikean emon kuvausta, jos se olisi mahdollista saada NPC-hahmoksi:
Nimi: Sienikuiske
Ulkonäkö: Tummanruskeaturkkinen naaras, jolla on mustat silmät
Piirteet: Ylimielinen, synkkä

Vastaus:

Pahoittelut näin myöhäisestä vastauksesta, lisään hänet :)

-Silkkis

Nimi: Erzu

30.06.2018 14:25
Hei. Minusta tuntuu, että aikani Mysterycatsissa alkaa olla lopuillaan. Ei ole motivaatiota kirjoittaa, lisäksi on paljon teknisiä ongelmia. Kiitos kun sain kirjoitella tänne, koen että olen kehittynyt paljon ja voin jatkaa eteenpäin. Kaikki hahmoni voi poistaa/siirtää Tähtiklaaniin, myös luomani npc:t, ihan miten haluatte.
Tähtiklaani valaiskoon polkujanne.

Vastaus:

Hei, vaikka olenkin surullinen että eroat, on mukavaa kuulla että olet saanut kehittyä täällä ja toivottavasti tiemme kohtaavat vielä joskus. Lehtihännän ja Aamupennun tarinoita on ollut ilo lukea.
Tähtiklaani valaiskoon polkuasi.

-Silkkis

Nimi: Mymmeli

22.04.2018 15:06
Mahlatassun voi siis lisätä Tähtiklaaniin

Vastaus:

Lisään hänet Tähtiklaaniin

-Silkkis

Nimi: Mymmeli

14.04.2018 14:18
Hei, ootte varmaan huomannu, et en oo kirjottanu...

Mulla ei oikein oo inspiraatiota kirjottaa Mahlatassulla, enkä oo edes muistanu kirjottaa. Päätin siis erota. Harmi, että mä joudun jättämään näin hyvän tarinaroolipelin, mut Mystery ei ilmeisesti sopinu mulle :(

Kaikkee hyvää teille, "Tähtiklaani valaiskoon polkunne".

<3

Vastaus:

Tähtiklaani valaiskoon polkuasi, ikävää ettei tämä toiminut sinulle, mutta ehkä polkumme kohtaavat vielä joskus, haluatko että lisään Mahlatassun Tähtiklaaniin?

-Silkkis

Nimi: Raitakorva

31.03.2018 18:51
Surman sitaatti:
"Ehkä isäni oli yksi pahimmista Varjoklaanilaisista, joka tiedetään, mutta uskallakin väittää, että olen hänen kaltaisensa!"

Vastaus:

Lisäsin kaikki. ;)

- Nanaba

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://https://www.youtube.com/watch?v=fRxGelkA_Uo&t=7s/

27.02.2018 19:36
Surman ääni: kotisivuissa

Surman teema: https://www.youtube.com/watch?v=POqEVwROEQs

Nimi: Raitakorva

27.02.2018 18:39
Surmayön muokattu luonne:

Surmayö on aikuistunut ja ottaa enemmän vastuuta teoistaan. Hän käyttää nykyään paljon aikaa ajatteluun ja yrittää löytää ratkaisuja ongelmiinsa. Hän haluaa kuitenkin selvittää ne itse, mutta heikkoina hetkinä pyytää apua. Hän on intohimoinen niiden asioiden suhteen, joita hän rakastaa ja läheiset merkitsevät hänelle paljon. Hän yrittää näyttää nuoremmille esimerkkiä, mutta huonolla hetkellä negatiiviset tunteet purkautuvat tahattomasti. Henkilökohtaisen ongelman kohdatessaan juoksee yleensä pakoon ajattelemaan, ei halua kohdata sitä saman tein. Puollustaa klaaniaan kuitenkin vastoinkäymisistään huolimatta, mutta läheiset menevät klaanin edelle. Yrittää kuitenkin piilotella tätä totuutta klaanitovereiltaan ja saada heidän luottamuksensa takaisin. On kiitollinen kaikille, jotka yrittävät ymmärtää hänen vaikeaa tilannettaan tai kollia itseään ylipäätään. Surma osaa olla myös leikkisä ja nauttia elämän iloisista hetkistä. Hän rakastaa edelleen seikkailua, mutta on rajoittanut sitä vain ns. "pakollisiin" tilanteisiin, eikä enää lähde etsimään seikkailuja. Ei puhu isästään tai emostaan muuten kuin jos joku muu puhuu kollille heistä.

Nimi: Pumpkin-Girl
Kotisivut: http://aijaa.com/BwBCgo

31.12.2017 17:45
Tässäpä uusi kuva Tuuliklaanin Maitotassulle :3

Vastaus:

Lisään kuvan :)

-Silkkis

Nimi: Purjo

24.12.2017 22:27
Siis miten tämä Vihan tuulet toimii? Onko se jo käyty vai menossa vai alkaa jossain tietyssä vaiheessa? Oon vähän pihalla kaikesta :'D

Vastaus:

Ymmärrän, yritän selittää missä ollaan tällä hetkellä :) Mustatähti on haastanut Tuuliklaanin taisteluun, mutta tapahtuman taistelu ei ole vielä alkanut, joten voit vielä kirjoitella normaalisti ja osallistua siihen kun taistelu alkaa, tapahtuman kannalta suosittelen pitämään silmällä Nanaban tarinoita Kuolemantanssilla ja Hunajatähdellä.

-Silkkis

Nimi: Megami

20.12.2017 20:21
..no enhän mä ilman kiturisossuja pärjää. :D

Nyt lähes puolen vuoden hengähdystauon jälkeen tuli ikävä mun pikku kissaneitoja ja niiden kummallisia suhdekiemuroita täällä Mysteryn puolella. Ilmeisesti kaikki ovat edelleen listoilla, mikä on ihan iloinen juttu mun puolelta :D
Niinpä kyselisin, että olisiko mahdollista palata jengiin virallisesti Hahtuvatassulla? Kauriinhenkäyksen ja Kirsikkasielun voi heittää Tähtiklaanin puolelle (tai minne Kauris yöklaanilaisena meneekään) tai jättää NPC-hahmoiksi, ja niille voin vaikka kuolintarinatkin kirjoitella.

Pahoittelut mahdollisesta vaivasta mun mielialanvaihteluiden jälkeen, suuret kiitokset jos hyväksytte mut takaisin ja ennen kaikkea tosi hyvää joulua ja upeaa uuttavuotta Mysteryn väelle! <3

Vastaus:

Tervetuloa mukaan uudestaan, otamme sinut mielellämme takaisin ja voit jatkaa Hahtuvatassulla. En tiedä vielä varmasti mihin Kauriinhenkäyksen laitan, mutta selvittelen sitä ja lisään Kirsikkasielun Tähtiklaaniin :)

-Silkkis

Nimi: Tunnus

13.12.2017 13:37
Olen pahoillani! Minun tieni päättyy täälä. Minua ei ole näkynyt chatissa moneen kuukauteen, enkä ole kirjoittanut piiiitkään aikaan hahmollani Verkkotassulla. Tämän vuoksi eroan. Aikani tai inspiraationi ei riitä tänne, joten eroaminen on paras vaihto ehto. Olen pahoillani kaikille.
Jätän nyt teille hyvästit. Tämän jälkeen minua ei taida tulla näkymään enää.
Surullisin terveisin: Tunnus

//Hahmoni on Verkkotassu, Varjoklaanissa. Hänet voi poistaa tai jättää NPC-hahmoksi.

Vastaus:

Ikävä kuulla että eroat, mutta mukavaa että olit täällä silti jonkin aikaa kanssamme, kulkekoon Tähtiklaani kanssasi.

-Silkkis

Nimi: Erzu

20.09.2017 18:42
Miten tämän nyt sanoisi...
No kuitenkin, moti ja inspis kirjoittaa hahmoillani (Lehtihäntä ja Aamupentu, Tuuliklaani) on lopussa. Eroan toistaiseksi, jos taas sitä ideaa kirjoittaa löytyisi vähän myöhemmin.

Jos Tuuli meinaa ylikuormittua sadasta npc-hahmosta, niin mun puolesta keksimäni katit voi siirtää Tähtiklaaniin. Olisi kuitenkin kiva, jos ne pysyis siinä klaanissa johon ne on syntynyt. <3
Tosiaankin jos niitä npc:itä on risaksi asti niin mun katit voi vaikka lentää ekana.
Todennäköisesti kuitenkin luon jonkun kisun myöhemmin, kun tää on niin ihana paikka. :'D

WhatsApp-ryhmässä haluan pysyä, älkää mua sieltä häätäkö, herään ehkä joskus vielä henkiin...

Mutta sellasta, kiitos näistä hetkistä, Mystery on kehittänyt mua kirjottajana omasta mielestäni todella paljon <3

Vastaus:

Tosiaan tämä vastaus on hieman myöhässä, mutta sekin on varmaan todistanut että kukaan ei ole sinua häätämässä minnekään. Pidämme hahmosi Tuuliklaanissa ja olet aina tervetullut takaisin kirjoittelemaan :)

-Silkkis

Nimi: Lulupulu

13.08.2017 17:22
hei voisko varjoklaaniin lisätä nämä kissat.

Liljaturkki tummanharmaa naaras jolla on siniset silmät.
Pähkinäsydän musta kolli jolla on tummansiniset silmät.

eli tossa olis Valkopennulle vanhemmat jos ne lisätään

Vastaus:

Lisään heidät :)

-Silkkis

Nimi: Lulupulu

19.07.2017 13:48
Hei, tuli vain mieleen että pitäskö Valkopennulla olla emo.

Nimi: Megami

11.07.2017 22:33
Hei, tällä kertaa vähän ikävämmällä asialla liikuskelen.
Mysteryssä olen kokenut aivan mahtavia juttuja; kirjoittamistaitoni on kehittynyt hurjasti, olen tavannut upeita, taitavia ihmisiä ja ennenkaikkea saanut tuoda virtuaaliset kissankappaleeni eloon, mutta valitettavasti, vaikkei kukaan sitä haluakkaan myöntää, kaikki hyvä päättyy aikanaan.
Soturikissa-inspiraatio on itseltäni kadonnut aivan täysin. Ja on ollut kadoksissa vähän pidemmänkin aikaa, mutta olen työntänyt tämän viestin kirjoittamista myöhemmälle, "josko se kuitenkin sieltä jostain palaisi takaisin"...
Lyhyemmin ilmaistuna, minä eroan. Toivon aivan mahtavan menestykästä jatkoa Mysteryyn ja ehkä vielä joskus tapaamme.. toivottavasti! Minut voi muuten poistaa Mysteryn whatsapp-ryhmästä, en itse sitä kykene juuri nyt tekemään. :/

Kulkekoon Tähtiklaani kaikkien Mysteryläisten kanssa. <3

Vastaus:

Vaikka olen surullinen siitä että olet eroamassa, niin olen myös iloinen kuullessani, että pidit ajastasi Mysteryssä, oli ihanaa lukea tarinoitasi ja mietinkin tahtoisitko kissasi Tähtiklaanin puolelle?

-Silkkis

Nimi: Erzu

22.06.2017 23:35
Kop kop...
Hei, anteeksi tälläinen huomauttelu, mutta mietin vain oletteko mahtaneet huomata aiemman viestini tuolla alempana? Se on tuolla Nanan massiivisen tarina rope- ja ropeselostuksen alla, mutta ylempiin viesteihin on jo vastattu.

Asiani oli siis, että "virallistan" (jos niin voi sanoa :'D) tämä venyneen taukoni lomaksi, joka (todenäköisesti) jatkuu kesäloman loppuun saakka.

Kiitos.

Vastaus:

Selvä, hyvä että ilmoitit.

-Silkkis

Nimi: Snow

18.06.2017 14:30
Tässä olisi Sadeliidolle (Tuuliklaani) theme: https://youtu.be/LjF9IqvXDjY (You're Gonna Be Ok)

Ja tässä Liekkipennulle (Tuuliklaani) ääni: https://youtu.be/2IGFhbGPUAQ (Daniel Radcliffe)

Vastaus:

Okei, lisään nämä :)

-Silkkis

Nimi: Kitty

10.06.2017 19:12
Jos tuo ei toimi taaskaan niin sen voi kopioida tästä: https://youtu.be/Zhhc7WFdb5Q

Vastaus:

Juu, se ei toiminut, kopioin tuon :)

-Silkkis

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://https://youtu.be/Zhhc7WFdb5Q/

10.06.2017 19:11
Voi herranjumala sori tää spämmi mutta ku tuo linkki temppuilee Dx

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://https://youtu.be/Zhhc7WFdb5Q/

10.06.2017 19:10
Unohdin sitte laittaa sen linkin tohon äsköseen xDD tuossa se nyt on (tyhäm minä)

Nimi: Kitty

10.06.2017 19:09
KORJAAN siis tässä linkki siihen, tuo edellinen linkki ei toiminukkaa :(

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://https://www.youtube.com/watch?v=Zhhc7WFdb5Q&t=88s/

10.06.2017 19:08
Heippodei, voisikos Roihun teemabiisiksi vaihtaa tuon Harrin biisin minkä oon tuoho linkannu? x33

 

©2019 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com