Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LIITTYNEIDEN KIRJA

 

Kysymykset koskien peliä, ehdotukset tapahtumista, hahmon tietojen muutokset, eroamisilmoitukset yms. Myös "tärkeät" viestit, joiden ei tahdota hukkuvan chattiin kuten NPC-hahmojen tarkat kuvaukset muille pelaajille, ilmoitukset pelaajie etsivistä pennuista ja kumppania etsivistä kissoista.

Jos tahdotte lisätä hahmollenne äänen, themen, puuttuvan ominaistuoksun tai suhteita, ilmoittakaa tänne.

Jos sinulla on luonne-ehdotuksia NPC-hahmoille, nekin kuuluvat tänne. Luonteiden tulee olla yksittäisiä piirteitä, ei lauseita. Esimerkiksi kolme piirrettä on oikein hyvä.

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Rosmariini

20.04.2017 22:52
Hei, menen viikon tauolle sunnuntaista eteenpäin luokkaretken takia, vaikken kyllä muutenkaan ole kovin aktiivinen viimeaikoina ollut :'D Wapista minut kyllä yhä tavoittaa jos asiaa on, kuulemisiin siis :3

Nimi: Silkkitähti

15.04.2017 19:17
Roihutassu! Kun sinut on nimitetty soturiksi, soturinimesi olkoon Roihumyrsky!

Yksityinen viesti

13.04.2017 10:14

Nimi: Frosty

31.03.2017 07:54
Terve! Sellaista vaan että on aika hankalaa pelata tuota Yöklaanin tapahtumaa kun siellä on vain kaksi liittyneen hahmoa, minun ja Megamin, eikä sitten muita (tai no Musti mutta sekin on minun kattini). Jos tälle voisi tehdä jotain, vaikka joksikin aikaa mahdollistaa liittymisen Yöklaaniin että kenties saataisiin vähän lisää porukkaa tapahtumaa pelaamaan?

Vastaus:

Mietimme asiaa ja päätimme avata Yöklaanin joksikin aikaa :)

-Silkkis

Nimi: Erzu

23.03.2017 17:17
Eli vihdoin ja viimein theme Aamupennulle Tuuliklaaniin:
https://youtu.be/cmskE2B0YA0
Lisäilkää kun ehditte :D

Vastaus:

Lisään.

- Nanaba

Nimi: Hopsu

22.03.2017 19:35
Eli joo, Hopealiekin päivitetyt tiedot!

Pelaaja: Hopsu

Nimi: Hopealiekki

Klaani: Myrskyklaani

Arvo: Soturi

Vanha mestari: Kimallemyrsky

Oppilaat:-

Ominaistuoksu: Aamukaste ja vanilja

Ääni:https://www.youtube.com/watch?v=fuBG_osuqy8

Luon ne: Hopealiekki on luonteeltaan verrattavissa helposti nuotioon, joten naaraan soturinimi on vähintäänkin osuva. Sinivihreiden silmien ja hentoisen ulkokuoren takana ei ole mikään leperteliä, vaan hyvinkin suorasanainen, tulinen ja räiskyvä.
Naaras on selkeästi positiivinen realisti. Se ei vaivu herkästi synkkyyteen ja sinnikkään, sekä jääräpäisenkin temperamenttinsa takia on varsin intohimoinen tapaus kaikessa mihin ryhtyy.
Hopealiekillä on taipumusta ajoittain aika hurjaankin dramatisointiin ja ylianalysointiin ja hyvin stereotyyppisenä nuorena naaraana, kyseinen kissa saattaa olla hyvinkin tunteikas, vaikkei sitä ensimmäisestä, vähän piikittelevästä ensivaikutelmasta välttämättä uskoisi.
Soturitarta ei kuitenkaan kannata pitää ihan tyhmänä. Oli kuinka räiskyvä, suorasanainen tai teräväkielinen niin se ei oikeuta idiotismiin. Jopa Hopealiekki saa pidettyä leukansa yhdessä tarpeen vaatiessa, sekä omaa jonkinlaisen tilannetajun.
Itsevarmuus ja tietynlainen karismaattisuus tuovat naaraaseen jonkinverran samaistuttavaa pintaa, mutta kovan suunsa takia monet tuomitsevat nuoren naaraan vähän liian aikaisin. Välittävä, uskollinen ja ehdottoman lojaali sydän tykyttää valkeanharmaan rinnan alla tasaista tahtia ja valtaosan ratkaisuistaan soturitar perustaa moraalintuntonsa varaan. Asiat tehdään niinkuin on oikein, ei niinkuin on tapana, - tämäkin aiheuttaa usein kanssaeläjissä jonkinalista vastarintaa.
Hopealiekillä on kuitenkin ehdoton kunnioitus tähtiklaania, soturilakia ja ihailemiaan kissoja kohtaan. Tämä ei tarkoita välttämättä esimerkiksi päällikköä tai parantajaa, vaan naaras osaa kyseenalaistaa auktoriteetteja tarpeen vaatiessa. Kuitenkin lähtökohtaisesti olisi valmis luonnollisesti kuolemaan kenen tahansa klaanilaisensa puolesta.
Tietenkin räiskyvä, spontaani ja energinen luonne aiheuttavat välillä unettomuutta, ärtyisyttä ja keskittymisvaikeuksia, eihän naaraskaan ole mikään superkatti. Teräväkieli ja tarkkaavainen mieli viiltää välillä turhankin syvältä ja joskus olisi hyvä vähän vetäistä henkeä ja hellittää.

Ulkomuoto: Ensivaikutelmaltaan Hopealiekki liikkuu sulavasti ja hallitsee askeleensa taidokkaasti. Naaras ei ole kovin isokokoinen ja on rakeenteeltaan hyvin solakka ja jäntevän lihaksikas, selkeästi luotu liikkumaan ketteryyttä ja tarkkaavaisuutta vaativassa ympäristössä.
Naaraan kasvonpiirteet ovat klassisen pehmeät, korvat kolmiomaiset ja kärjistään pyöreät. Sielunpeilit ovat isohkot ja mantelimaiset, mutta se ei tarkoita, etteikö niidenkin katse osaisi olla armottoman kylmä.
Naaraan turkki on tunnultaan silkkisen liukasta ja tiivistä, sekä pääosin lyhyttä. Hännässä turkki kuitenkin pitenee vähäsen ja siitä tulee pölyhuiskumaisempi, pehmeän pörheä. Hopealiekin rinnusturkki on myös tunnultaan hivenen untuvaisempaa ja pörröisempää, kuin muualla vartalossa.
Pääväriltään soturitar on vaaleanharmaa, mutta sen korvat, tassut nilkkoihin saakka ja hännän kärki on koristeltu yönmustalla sävyllä. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, mutta kirsu on kuitenkin musta.

Ominaisuudet: Hopealiekki on taitava metsästäjä ja tasapainoilia, muttei kovinkaan hyvä jäljittäjä kärsimättömyytensä tähden. Naarasta ei ole myöskään luotu taistelemaan voimalla, vaan se on vahvoilla kun voi käyttää kokoaan edukseen ja saa suunnitella liikkeensä strategisesti älykkäiksi. Se ei ole huono puolustautumaan, päinvastoin, naaras osaa kyllä käyttää kokoaan hyödyksi, mutta fyysisesti vahvemman kissan hyökätesä yllättäen, ei Hopeliekki tietenkään ole tähänähden mikään ylivoimainen olento.

Vastaus:

Lisään tiedot :)

-Silkkis

Yksityinen viesti

20.03.2017 22:13

Nimi: Frosty

20.03.2017 22:04
Piirtelin Yöklaanin Helmitassulle kuvan, toivotaan ettei ole karmeaa pikselimössöä: http://tinypic.com/view.php?pic=14cen95&s=9#.WNA1XiIyDqB

Vastaus:

Lisätty :)

-Silkkis

Nimi: Rosmariini

18.03.2017 21:55
Kuten Särjen tarinan lopussa kerroin, päätin jättää loppuosan siitä julkaisematta. Sain tämän kuitenkin sen verran hyvin onnistumaan (ainakin omasta mielestäni x3), että päätin heittää tänne. Ehkä joku jaksaa vaivautua jopa lukemaan sen :D


/Katajankuiskaus/

-Mehiläiset-

Katajankuiskaus asteli hiirenkorvan lehtimetsässä. Hän veti onnellisena sisäänsä vehmaita tuoksuja, etsien samalla yrttejä poimittaviksi. Hän ei ollut koskaan aiemmin kulkenut täällä, mutta huomasi pian ilokseen pienen keltamoryppään varjossa pähkinäpensaan alla.
Kumartuessaan puremaan kapeita kukkavarsia poikki Katajankuiskaus alkoi kuulla hiljaista surinaa. Hän päätti kerätä vielä muutaman kasvin ja lähti sitten seuraamaan sitä korvat valppaasti kääntyillen. Kun hän oli kiertänyt pensaan, hypännyt kaatuneen puunrungon yli ja väistänyt matalalla kasvavia pyökinoksia, ilmassa alkoi myös tuoksua erilaiselta.
*Hunajaa!* hän käsitti tunnistaessaan makean aromin.
Hän kiihdytti askeleitaan, sillä jossain lähistöllä täytyi olla mehiläispesä. Makeaa nestettä oli lähes mahdotonta löytää Jokiklaanin reviiriltä, joten kaikki löytyvä täytyi kerätä talteen. Katajankuiskaus alkoi olla jo niin lähellä, ettei kuullut enää mitään muuta kuin mehiläisten surinan. Hän alkoi työntyä tiheän pajuryteikön läpi ja harmitteli mielessään keltamoiden katkeilevan matkalla.
Samassa hän tupsahtikin jo toiselle puolelle ja tajusi seisovansa metsänrajassa. Pensaikkoinen maa kaartui loivasti hänen käpäliensä alla ennen järveen johtavaa hiekkakaistaletta. Aurinko oli jäänyt vangiksi harmaan pilvipeitteen taa, ja ilma alkoi tuntua raskaalta. Alkoi tuulla navakasti, minkä Katajankuiskaus tunsi luissaan ja ytimissään asti. Tummat varjot alkoivat hiipiä hänen näkökenttäänsä oikealta, mehiläisten surinan kasvaessa lähes sietämättömäksi.
Yhtäkkiä varjot ja hyytävä tuuli syöksyivät toisiaan kohti. Katajankuiskaus katsoi lumoutuneena, kuinka mustat kärhet sekoittuivat viiltävään viimaan ja hajosivat riekaleiksi. Yhtäkkiä mukana oli myös parvittain pieniä surisevia hyönteisiä, joiden terävät pistimet tekivät entistä enemmän reikiä varjoihin, mutta hajottivat myös viiman pienemmiksi kappaleiksi. Ääni oli korvia huumaava, aivan kuin surina olisi muuttunut ukkosen jyrähdyksiksi. Katajankuiskaus painautui matalaksi ja iski käpälänsä korviensa peitoksi, kaiken alkaessa hämärtyä hänen ympärillään.

(Heh, ei tämä kyllä edes ollut Särjellä kirjoitettu, mutta oon niissä edellisissäkin tarinoissa kirjoittanu myös Katajalla vähän, silloin kun se on tarinan etenemisen kannalta parasta :'D Rosma kiittää ja kumartaa.)

Nimi: Kitty

07.03.2017 20:30
Heh, ajattelin, että olisi aika vähän muokata kissojeni luonteita, sillä minusta tuntuu, että ne ovat hieman muuttuneet tässä ajan myötä.

Tomukorvan luonne: Tomu on yleensä tyyni ja onnellinen kolli. Hän rakastaa kaikkia kissoja, jotka kuuluvat hänen perheeseensä, unohtamatta kuitenkaan klaanitovereitaan. Tomu on myös välillä vähän höpsö ja "yksinkertainen". Tomu haluaa klaanilleen vain parasta sekä klaanitovereilleen onnellisen elämän. Tomu on aina valmis auttamaan ketä tahansa hädässä. Hän kunnioittaa syvästi muita, etenkin hierarkiassa häntä ylempänä olevia kissoja. Hän yrittää aina parhaansa mukaan selvittää konfliktit puhumalla. Kollin saa työntää aika pitkälle pois mukavuusalueeltaan, ennen kuin hän liu'uttaa kyntensä esille. Tomu antaa myös helposti anteeksi, eikä hän menetä luottamustaankaan ihan helpolla. Tomusta saa oivan ja uskollisen ystävän.

Roihutassun luonne: Roihu on nimensä mukaisesti aika "roihuava" luonne. Hän suutahtaa helposti ja on pitkävihainen. Monien mielestä hän on myös erittäin ärsyttävä maanvaiva, jolla on vahvat omat mielipiteet. Sen takia Roihun kanssa on yleensä vaikea tulla toimeen. Älliä naaraalla myös riittää, mutta on eri asia, käyttääkö hän sitä. Hän tekee joskus hätiköityjä johtopäätöksiä, ja saattaa sanoa todella loukkaaviakin asioita ollessaan vihainen tai muuten pahalla tuulella. Jos Roihu menettää luottamuksensa, on sitä todella vaikea ansaita takaisin. Roihu ei myöskään petä lähimpiä ystäviään, häntä pitää vain yrittää kestää siihen asti, kunnes hän on valmis ottamaan rennosti uuden tuttavuutensa seurassa. Roihutassu ei niin aina välitä kunnioittaa muita kissoja. Hän osaa olla ylimielinen ja ajatella olevansa muita parempi.

Yrttitassun luonne: Yrtti on aika säikky ja pelokas. Hän kunnioittaa syvästi muita ja on aika taipuvainen muiden tahtoon. Hänestä työskenteleminen on helpompaa, jos joku käskyttää ja määrää mitä pitää tehdä. Yrttitassusta saa hyvän ystävän, joka kuuntelee ja yrittää auttaa, kun joku on surullinen tai joku painaa mieltä. Yrtti on todella älykäs ja viisas ja haluaa klaanilleen parasta. Hän päätti ryhtyä parantajaksi, koska haluaa auttaa klaaniaan ja yrittää rohkaistua enemmän. Joskus Yrtti uppoaa omaan maailmaansa tai näkee jotain outoa unta, jolloin hän voi puhua outoja tai sekavia. Yleensä ne eivät merkkaa muille mitään. Yrtti kyllä kertoo, jos jokin uhkaa klaania. Omista asioistaan hän ei juurikaan avaudu, ellei ole tottunut hänen seuraansa.

Vastaus:

Lisään ;3

-Silkkis

Nimi: Megami

06.03.2017 14:36
Heipä hei ja anteeksipyynnöt epäaktiivisuudesta :') Ottaisin about kuukauden lomaa, syynä ajanpuute harrastuksen takia.

Nimi: Rosmariini

05.03.2017 19:44
Hellou Yellow, selasin pikapikaa kattieni tiedot läpi, ja sekä Särjeltä että Lumpeelta puuttuu yhä näitä uudempia tietoja. Themejä en edes koeta etsiä, ne tulee jos tulee, mutta tässä olis nämä puuttuvat:

Lummetassu, Varjoklaani:
ääni: Arendelin prinsessa Anna
https://www.youtube.com/watch?v=dOReid0vEwY

Särkipentu, Jokiklaani:
tuoksu: särki, häivähdys vesiminttua

Vastaus:

Selvä, lisään nämä :)

-Silkkis

Nimi: Alope

05.03.2017 18:54
En ole hetkeen kirjoittanut, eikä juuri nyt ole motivaatiotakaan. Niinpä otan parin viikon, ehkä jopa kuukauden loman. Yritän pian palailla takaisin tarinoiden pariin!

Nimi: Kazehaya
Kotisivut: http://unenkirjat.suntuubi.com/

25.02.2017 09:27
Tämä on liian surullista, mutta sanon sen suoraan, poistan kissani MysteryCatsista. Minulla ei ole aikaa tai inspiraatiota kirjoittaa sillä enää :c

Olette olleet todella hyviä minulle nämä kaikki ajat, kun olen ollut täällä. Olen siitä kiitollinen <3 :D

En poistu kokonaan, tosin voisi sanoa, että olen yhä liittynyt, mutta ilman kissaa :) (Joten Nanama-mamalla tai Pumpkin-äitösellä ei ole tarvetta poistaa äitiys-merkkejään nimistään & Kittyn ei tarvitse lopettaa vaimonani olemista)

Kaikki asiani olivat kai tässä näin :p

Vastaus:

Ikävää kuulla että poistat hahmosi, mutta mukavaa että jäät silti tänne seuraksemme :)

-Silkkis

Nimi: Marveli

22.02.2017 12:18
Eli löysinpä tästä Kuulle uuden themen, jonka haluaisin vaihtaa.

Tässä on linkki;https://youtu.be/MpAn09ZQdmE

Ja jos ei toimi niin tässä on etsittävän biisin nimi: Eir Aoi - Lapis Lazuri

Kiitos paljon!

Vastaus:

Okei :)

-Silkkis

Nimi: Frosty

07.02.2017 22:11
Heissulivei! Tässä vähän erinäistä törkyä:

Mustaviillon theme: Ellinoora - Elefantin paino https://m.youtube.com/watch?v=CeBLugUxIcI
Tuolla Taivasklaanissahan oli Tuulikorva, joten tahtoisin vaihtaa Mustin isukin nimen Tuulikorvasta Tuulikaiuksi (koska 2 x Tuulikorva = mahd. väärinkäsitykset).

Jaja jos nämä kissat voisi lisätä NPC-hahmoihin:
Yöklaani: Varjopolku: tumma, kilpikonnakuvioinen naaras, jolla on siniset silmät; ystävällinen ja vakava.
Tähtiklaani: Karhunvatukkaviiksi: mustavalkoinen sinisilmäinen naaras, jolla on lovi toisessa korvassa ja viiltoarpi kaulassa; iloinen, pirteä ja lempeä
Tuisketurkki: Punaruskea kolli, jolla on harmaat silmät; ystävällinen, ilkikurinen, impulsiivinen
Tuulikaiku: Musta kolli jolla on repaleinen, arpinen turkki ja vihreät silmät; tuima ja reilu
Nuo Tähtiklaaniin tulevat olisivat siis kaikki Yöklaanista ^^ Heillä kaikilla olisi jokin osa tarinoinnissani, Varjopolulla ja Karhunvatukkaviiksellä suurimmat.

Innostuin vähän näiden Yöklaanin NPC:iden luonteissa...tässäpä näitä!
Verimarja: huumorintajuinen, iloinen ja tiukka
Lapinlaulu: hiukan höperö ja nauravainen
Kotkankatse: vakava ja tiukka
Haukantassu: piikikäs ja lyhytpinnainen
Kaikutassu: reipas ja ystävällinen
Tappi: kärttyinen ja tyytymätön
Naaliturkki: huumorintajuinen ja hyväntuulinen
Kyynelsilmä: hiljainen, sulkeutunut, hiukan äreä, ystävällinen

Jaja Merry-klaanittoman luonne: reipas, iloinen ja valoisa.

Hyvää helmikuun jatkoa! *virallinen ilme*

Vastaus:

~

- Nanaba

Nimi: Pumpkin-Girl

05.02.2017 17:37
Olisiko mahdollista lisätä NPC-hahmo Jokeen, tällä kollilla olisi nimittäin tärkeä rooli Hibiskustassun tarinoissa ;)

Elikkäs:

Kuparikotka - kuparinvärinen kolli vaaleilla raidoilla ja tummanvihreillä silmillä.

Sitten luonnetta parilla sanalla: Rauhallinen, viisas, kylmäpäinen, ylpeä

Kiitos jo etukäteen! :D

Vastaus:

~

- Nanaba

Nimi: Sulka

22.01.2017 20:59
Moro!
Ei oo hetkeen taaskaan tullu kirjoteltua tänne, ja pakko muuten sanoa, että ulkoasu on jotain suurta ja mahtavaa :D !!
Mutta siis, olen miettinyt asiaa jo aika kauan, ja olen päättänyt erota MysteryCatsistä. Syy siihen, joka aikaisempaan liittyen, ei todellakaan ole itse roolipeli. Mystery on (oman kokemukseni) mukaan todellakin ropettajien paratiisi, ja on kehittänyt minua itseäni kirjoittajana valtavasti. En missään nimessä kadu liittymistäni tänne. Ongelmana on enemmänkin oma kiinnostukseni ylipäänsä soturikissoihin, joka on kutistunut tässä ajan saatossa huomattavasti.
Sädekynnen voi siirtää vaikka tähtiklaaniin, tai ihan vaan poistaa, what ever, mutta kiitokset vielä tästä menneestä ropekokemuksesta ja Tähtikaani valaiskoot polkunne :3

Vastaus:

Selvä, harmi että eroat, mutta ymmärrän syyn ja olen iloinen että saimme tuntua sinut. Ja kiitos tosi ihanista sanoistasi, valaiskoon Tähtiklaani polkuasi!

-Silkkis

Nimi: Ice

22.01.2017 19:52
Uus kuva Sammaltassusta(edelleen Tuuliklaanista) http://aijaa.com/KUkfR8
Anteeksi tämmönen toistuva päivittely :/

Vastaus:

Lisäsin :)

-Silkkis

Nimi: Ice

22.01.2017 16:44
Sammaltassun kuva http://aijaa.com/eBTv3W (Tuuliklaani)
Saatanpa myös piirtää uuden ;))

Vastaus:- Nanaba

Nimi: Marveli

22.01.2017 13:24
Heissan :3
Löysin onnekseni liittymisaikani ja srn voisi lisätä Kuun profiiliin.

Littymisaika: 27.11.2015

Ei muuta :)


Vastaus:- Nanaba

Nimi: Kazehaya

22.01.2017 11:44
Huhhuh, ei olisi päältä päin uskonut että koskaan tulisin kirjoittamaan liittyneiden vieraskirjaan :-D Luulin jo, ettei se ole mahdollista, tämän minun 'kaamosaikani' ohalla. Viittaan tällä siis syvään inspiraation puutteseen, jonka ohalla onnistuin taikomaan pihan hakemuksen lähes tyhjästä. Noh, tänne kun olen aloittanut kirjoittamaan, niin olisi varmaan hyvä saattaa se kirjoitus loppuun saakka... tai edes olisi hyvä päästä asiaan.

Unohdin siis pihan hakemuksesta taidot :'D (hyvä minä) ja ne siis tulee tässä (kissa siis on Pihinätassu Myrskyklaanista) ;

Taidot: Pihinämyrsky on hyvä taistelemaan, hän on kuin raivomyrsky taistelussa - iskee kyntensä mihin kerkeää. Kolli ei kumminkaan ole erityisen lahjakas kiipeilemään huonon tasapainonsa vuoksi. Hän on myös lahjakas saalistamisessa, joka on yksi kollin lempipuuhista. Pihinämyrskyä myös voisi sanoa lähes surkeaksi piiloutujaksi, joten ei piiloleikit helposti häneltä luonnostu.

No jaa - eipä tässä muuta, kuin kirjoittamaan sitten vain. :'D

Vastaus:- Nanaba

Nimi: Kata

22.01.2017 10:31
Hei, ja anteeksi.

En tiedä, muistaako kukaan minua, mutta selvennykseksi: olen Kuutamokuuran ja Kaikutuulen hahmojen omistaja. Olen ollut poissa täältä nyt monta kuukautta, vaikka alkusyksystä sanoin, että kirjoitusintoni on palannut kesän jälkeen. Vielä mitä, se into ei kauan kestänyt. Olen pahoillani epäaktiivisuudesta, toivon, ettei minua ole kovin kaivattu.

Tämä roolipeli on ollut mahtava. Pidin tänne kirjoittamisesta, ja palautteen saaminen on aina mukavaa. Tarinoiden kirjoittaminen on ehdottomasti ollut kehittävää, sen huomaa koulussa äidinkielen tunneilla. Haluaisin vielä jäädä tänne, mutta totuus on, että en usko, että pystyisin olemaan enää aktiivinen. Minua harmittaa jättää Kuutamokuuran ja Kaikutuulen tarinat kesken, toisin sanoen minua harmittaa erota.

Kiitos pelaajille, jotka ovat tarinoissa hahmojeni kanssa liikkuneet, olette tehneet kirjoittamisesta mielenkiintoisempaa. Kiitos kaikille paikan liittyneille ja ja ylläpitäjille, sivuston tunnelma on ollut viihtyisä. Tulee ikävä tätä paikkaa.

Kuutamokuuran ja Kaikutuulen tarinat pitäisi jotenkin päättää. He kumpikin kuolevat, niin olen ajatellut. Kirjo, jos haluat kirjoittaa Kuutamokuuran kuolemasta Surmayön näkökulmasta, ole hyvä vain. Minulla ei ole vaatimuksia sen suhteen. Silkkis, jos haluat aiheen Korppilaulun tarinaan, Kaikutuulen kuoleman suhteen on vapaat kädet, as well. Ja muista: Kaikutuuli ei suutu, jos Korppilaulu joskus ottaa uuden kumppanin. :) Kumpaakaan hahmoa ei tarvitse lisätä Tähtiklaaniin tai Pimeyden metsään, mihin ikinä olisivatkaan päätyneet, ne voi vain poistaa.

Kiitos kaikille Mysteryssä, valaiskoon Tähtiklaani polkunne!

Vastaus:

Selvä. Harmillista että joudut eroamaan, mutta ymmärrän. Kiitos kuitenkin ilmoituksesta, etkä vain hylännyt hahmojasi.

Kiitos näistä kuista kanssamme, ja valaiskoon Tähtiklaani polkusi!

- Nanaba

Nimi: Jää

20.01.2017 19:04
Lisäystä Kettuhännän suhde kohtaan:

Ruostevarjo: Kettuhäntä tutustui Ruostevarjoon oppilas aikoina ja yhteiset seikkailut lähensivät kaksikkoa. Lopulta heistä tuli parhaat ystävät ja naaras luottaakin Ruostevarjoon eniten koko klaanissa. Ruostevarjon saatua jälkeläisiä kaksikko on hieman etääntynyt toisistaan, mutta naaras on silti piikittelemässä leikkimielisesti parasta ystäväänsä, milloin mistäkin asiasta.

Mitra: Kulkukissa, jonka Kettuhäntä tapasi ollessaan ensimmäistä kertaa kaksijalkalassa. Aluksi naaras piti kollia hiirenaivona, mutta tavattuaan tämä toisen kerran Kettuhäntä alkoi tuntea vetoa mysteeriseen kulkukissaan, vaikkei sitä suostu myöntämäänkään.

//Pahoittelen epäaktiivisuuttani, tällä hetkellä vain sen verran kiireitä, etten ole mitään ehtinyt kirjoittaa//

Vastaus:

Lisään.

- Nanaba

Nimi: Azzuen

16.01.2017 20:36
Noniin nyt lisäilemään hahmojen tietoja~
Karnalle (erakoissa)

Vanhemmat: Kultapiisku(kuollut) ja Mihra (tila tuntematon)
Theme: https://www.youtube.com/watch?v=dIfLovb1lAk
Suhteet:
Alppiruusu - Kettu joka on Karnan ainoa oikea ystävä ja joka elelee herran kanssa. Koska Karna kasvoi Alppiruusun kettuperheessä, osaavat he kommunikoida keskenään täydellisesti ja auttavat toinen toisiaan ruoan kuin suojan etsimisessä. Karna välittää ketusta kovasti ja pitää häntä siskonaan.

Sly - Kolli, jonka seuraan Karna lyöttäytyy kun tarvitsee läheisyyttä ja viihdykettä. Hän ei itse tästä katukissasta välitä, mutta Sly on rakastunut Karnaan syvästi.

Mihra - "..."Aromyrsky - Tuuliklaani
Ääni - Jonathan Groff https://www.youtube.com/watch?v=BrDwbAh7ksQ
Theme - https://www.youtube.com/watch?v=opPV1-IUmGw
Suhteet:
Kuolemantanssi - Aromyrsky tutustui Kuolemantanssiin kiristyksen ja virheidensä kautta ja päätyi kuljettamaan Varjoklaanille riistaa muutaman kerran kuussa. Vierailujen aikana kaksikko tutustui ja nuori soturi sieti varjoklaanilaista, vaikkei hänestä pitänytkään. Hiljalleen kuitenkin Kuolemantanssin katseet ja sanat saivat kollissa aikaan erilaisia reaktioita ja tunteita, joita Aromyrsky ei suostu itse ajattelemaan.

Sadeliito - Sadeliitoon Aromyrsky tutustui kun kolli näki hänet Tuuliklaanin reviirillä erakon, Liekin, kanssa. Aromyrsky lupasi pitää naaraan salaisuuden ja hiljalleen salaisuuden kautta kaksikosta tuli parhaat ystävykset. Aromyrsky oli hetken ihastuneena ystäväänsä, toivoen estävänsä Sadeliitoa pettämästä klaaniaan, mutta nähdessään hänet niin rakastuneena kolli saattoi siirtyä eteenpäin. Aromyrsky arvostaa ja rakastaa ystäväänsä, vaikka hänelle on yhä vaikea puhua itsestään ääneen Sadeliidolle.

Joutsenlaulu - Naaras, jota Aromyrsky arvostaa suuresti ja johon toivoi rakastuvansa. Kun tunteet eivät kuitenkaan nousseet, päätyivät he kuitenkin olemaan ystäviä.

Saarnijalka - Aromyrsky arvostaa entistä mestariaan ja klaaninsa varapäällikköä suuresti ja tuosta on muodostunut hänelle emohahmo oikean emonsa kuoltua. Kaksikko työskentelee nykyisinkin hyvin läheisesti ja Saarnijalka usein haluaa kuulla Aromyrskyn mielipiteen.

Tuulitähti - Aromyrsky välittää omalla tavallaan isästään, mutta ei niin paljon kuin esimerkiksi emostaan. Hän arvostaa sitä, mitä Tuulitähti ennen päällikkönä oli, mutta nykyään masentuneen kissan näkeminen meinaa saada tyynen soturin suuttumaan.

Mustanärhi - Aromyrsykyn pikkusisko, jonka kanssa hän ei nuorena tullut laisinkaan toimeen luonteidensa vastakohtaisuuksien takia. Koska isoveljenä hän on joutunut pelastamaan Mustanärhen monista eri tilanteista, ei hän pysty olla huolehtimatta ja vahtimatta siskonsa menoja ja päähänpistoja.

Ilvesroihu - Veli, josta Aromyrsky ei koskaan oppinut pitämään. Vaikka hän oli hieman järkyttynyt Ilvesroihun jättäessä klaanin, enimmäkseen Mustanärhen vuoksi, hän ei jäänyt pitämään tästä kaunaa.Mustanärhi - Tuuliklaani
Ääni - https://www.youtube.com/watch?v=PiXjgw9ZWSQ Butterflyidentity
Theme - https://www.youtube.com/watch?v=cYkHOgWuFM4

Suhteet:
Aromyrsky - Mustanärhi pitää vanhinta veljeään pomottelevana ja vahtivana ja siksi pyrkii usein välttelemään Aromyskyn seuraa. Nuorempana kuitenkin hänen kiusaamisensa oli naaraan lempipuuhaa.

Ilvesroihu - Mustanärhen entinen toveri jäynien teossa ja sääntöjen rikkomisessa. Ilvesroihu oli Mustanärhen paras ystävä ja läheisin sisar, mutta tuon klaanin jättäminen särki naaraan sydämen. Kun kolli pyysi häntä liittymään uuteen laumaansa, Mustanärhi miltein suostui.

Tuulitähti - Mustanärhi ei koskaan välittänyt liikaa vanhemmistaan - Tuulitähti hänelle oli vain enemmänkin menolippu suosioon ja syy hänen huomionottoonsa.
Vastaus:

Lisään.

- Nanaba

 

©2017 MʏsᴛᴇʀʏCᴀᴛs - suntuubi.com